Değildir.b450m s2h ana kart almayı düşünüyorum gt430 ekran kartı ve ıntel pentium dual cpu e2200 @2.20ghz 2.21 ghz işlemci ile uyumlumudur
ekran kartı uyar ama işlemci uymazb450m s2h ana kart almayı düşünüyorum gt430 ekran kartı ve ıntel pentium dual cpu e2200 @2.20ghz 2.21 ghz işlemci ile uyumlumudur
hadi ya normalde b450m a pro max anakart alcaktım b450m s2h ana kart daha iyi dediler bunu alayım dedim bundada işlemci uymuyormuekran kartı uyar ama işlemci uymaz
anakartınız amd destekliyor siz intel takamazsınız ayrica işlemciniz eski ve vasat amd nin Ryzen işlemcileri o anakarta uyar , yeni konu açın bütçenizi belirtin anakart işlemci almak istiyorum yazın yardımcı oluruz
Islemci uymazb450m s2h ana kart almayı düşünüyorum gt430 ekran kartı ve ıntel pentium dual cpu e2200 @2.20ghz 2.21 ghz işlemci ile uyumlumudur
ne yazık ki o sistem şu on o fiyat bandında değil orada işlemci 1400 şu an güncel olarak işlemci 2915₺ ye satılmakta , takacaksanız amd Ryzen serisi bir işlemci almalısınbu sistemi toplamayı düşünüyordum yavaş yavaş parçaları alıp şuanki sistemimi yavaş yavaş yükseltip
anladım b450m s2h alırsam amd ryzen işlemci almam gerekiyorne yazık ki o sistem şu on o fiyat bandında değil orada işlemci 1400 şu an güncel olarak işlemci 2915₺ ye satılmakta , takacaksanız amd Ryzen serisi bir işlemci almalısın