Neler Yeni

B450m s2h Ryzen sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Özkur
Merhabalar herkese 2 ay önce itopya.com üzerinden aldığım sistemimin özelikleri ;
B450m s2h
Ryzen 5 3500x
Gigabyte 1660 super
Sistemi ilk aldığımda sorunsuz çalışıyordu ancak en son çıkan bios güncellemesini kurduğumda mavi ekran sorunu alamaya başladım sonra daha eski birkaç bios sürümü daha denedim ancak sorunum çözülmedi. Ben de ilk çıkan bios sürümüne güncelledim bu sefer de ekrana hiç görüntü alamadım hala sorunum devam ediyor. Biraz araştırdıktan sonra ekrana görüntü gelmemesinin sebebin yüklediğim bios sürümünün ryzen işlemcileri desteklemediğini öğrendim. Ne yapmalıyım garantiye yollamadan çözebilir miyim aklımda ryzen olmayan am4 sokete uygun bir işlemci satın alıp biosu güncelleyip kendi işlemcimi takmak var bunu yapsam çözülür mü yoksa garantiye yollamam şart mı. Şimdiden teşekkürler

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Şuan ekrana hiçbir türlü görüntü alamıyorum
Hocam ilk bios sürümüne geri döndüyseniz 3. nesil işlemci kullanamazsınız. 2. nesil bir işlemci ile biosu güncelleyip 3. nesil işlemci takmanız gerekir.

onr1818

80+ Bronze
İlk sürüme döndüyseniz 3000serisi işlemci ile görüntü alamazsınız servise gönderin Güncel biosu kurup göndersinler size

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Özkur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk bios sürümüne geri döndüyseniz 3. nesil işlemci kullanamazsınız. 2. nesil bir işlemci ile biosu güncelleyip 3. nesil işlemci takmanız gerekie

Hocam ilk bios sürümüne geri döndüyseniz 3. nesil işlemci kullanamazsınız. 2. nesil bir işlemci ile biosu güncelleyip 3. nesil işlemci takmanız gerekir.
Ryzen 3 1200 alıp bios güncellemeyi düşünüyorum işe yarar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk sürüme döndüyseniz 3000serisi işlemci ile görüntü alamazsınız servise gönderin Güncel biosu kurup göndersinler size
Ryzen 3 1200 alıp bios güncellemeyi düşünüyorum işe yarar mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,132
Üyeler
160,954
Son üye
yeldegirmeni
Top Bottom