Neler Yeni

B460 anakartlar arasındaki farklar

Everstal

80+
Alacağım sistem böyle:
Screenshot_1.png

Alacağım sistemin yorumlarında "BIOSTAR markasının BIOS'u insanı sinir eden cinsten." diye bir yorumu görmüştüm, bu yüzden hiç BIOSTAR anakartlara bakmadım.
Ama bugün BIOSTAR'ın daha iyi olduğunu öğrendim ve tasarımı da bayağı hoşmuş aslında. Sizce hangisi alınır bunlardan:
Screenshot_2.png

BIOSTAR B460GTQ ve B460GTA arasındaki farklar nelerdir? B460M-A PRO ile aralarında çok fazla fark var mı?
Eğer Biostar al diyorsanız hangisi alınır sizce? B460GTQ mü yoksa B460GTA mı?
Ayrıca Biostar anakartların BIOS'u gerçekten de sıkıntılı mıdır? BIOS güncellerken veya Windows yüklerken sıkıntı çıkarır mı?

Nachi

80+ Platinum
Alacağım sistem böyle:
Alıntıyı görüntüle
Alacağım sistemin yorumlarında "BIOSTAR markasının BIOS'u insanı sinir eden cinsten." diye bir yorumu görmüştüm, bu yüzden hiç BIOSTAR anakartlara bakmadım.
Ama bugün BIOSTAR'ın daha iyi olduğunu öğrendim ve tasarımı da bayağı hoşmuş aslında. Sizce hangisi alınır bunlardan:
Alıntıyı görüntüle
BIOSTAR B460GTQ ve B460GTA arasındaki farklar nelerdir? B460M-A PRO ile aralarında çok fazla fark var mı?
Eğer Biostar al diyorsanız hangisi alınır sizce? B460GTQ mü yoksa B460GTA mı?
Ayrıca Biostar anakartların BIOS'u gerçekten de sıkıntılı mıdır? BIOS güncellerken veya Windows yüklerken sıkıntı çıkarır mı?
B460M-A PRO öneririm. Değişmeyin.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
VRM farkları. B460 A pro iyidir.

Everstal

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B460M-A PRO öneririm. Değişmeyin.
Tamamdır hocam.
'Daha iyi soğutma, daha fazla vrm, daha iyi ses chipseti. MSI bir tane soğutmalı m2 destekliyor, Biostar 2 tane soğutmalı destekliyor.'
Böyle demişlerdi de, biraz ikileme girdim açıkçası anakartlar için.

Top Bottom