NanyaRevB 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,200 Dahası Reaksiyon skoru 526 Konum Nanya Çip Fabrikası İsim TAHA KOÇAK 8 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Furkan² yazmış: Onu nasıl başardın Devamı için tıklayın... Dosyaların içinde farklı anakartlara uygun olan dll’ler buldum onları deniyordum, tüm sistem gg şu an
Furkan² yazmış: Onu nasıl başardın Devamı için tıklayın... Dosyaların içinde farklı anakartlara uygun olan dll’ler buldum onları deniyordum, tüm sistem gg şu an
Furkan² 80+ Gold Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 9,814 Dahası Reaksiyon skoru 5,234 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker 9 Nisan 2023 #15 NanyaRevB yazmış: Dosyaların içinde farklı anakartlara uygun olan dll’ler buldum onları deniyordum, tüm sistem gg şu an Devamı için tıklayın... En azında kötü de olsa bi gelişme var Karıştıra Karıştıra bulursun
NanyaRevB yazmış: Dosyaların içinde farklı anakartlara uygun olan dll’ler buldum onları deniyordum, tüm sistem gg şu an Devamı için tıklayın... En azında kötü de olsa bi gelişme var Karıştıra Karıştıra bulursun
NanyaRevB 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,200 Dahası Reaksiyon skoru 526 Konum Nanya Çip Fabrikası İsim TAHA KOÇAK 9 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Furkan² yazmış: En azında kötü de olsa bi gelişme var Karıştıra Karıştıra bulursun Devamı için tıklayın... Pes ettim bıraktım, kasa değiştirmeme yakın garantiye yollayıp kontrol ettireceğim. Gelince de format atıp kullanmayı deneyeceğim...
Furkan² yazmış: En azında kötü de olsa bi gelişme var Karıştıra Karıştıra bulursun Devamı için tıklayın... Pes ettim bıraktım, kasa değiştirmeme yakın garantiye yollayıp kontrol ettireceğim. Gelince de format atıp kullanmayı deneyeceğim...