Babamı Nasıl ikna edebilirim motorsiklet konusunda

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar iyi günler
Bu yaz full çalışıyorum ve babamdanda motorsiklet istemediğim halde sana alacam dedi bazı sıfır Arora motosikletler gösteriyor fakat ben 2. el bir japon Yamaha almak istiyorum aynı fiyat fiyatta bir değişme yok ama babam sıfır almamın daha iyi olacağını düşünüyor bence 2. el temiz japon ararodan iyidir bu yüzden babamı ikna etmem gerekiyor nasıl yapabilirim.

Bu konuda sözüne güvenebileceği bir ortak tanıdık bulun ve senin kararının daha mantıklı olduğunu başkasından duysun.

Almamanızı tavsiye ederim. Yakın bir arkadaşım sırf bu lanet araç yüzünden bacağını kaybetti. Çocuk daha 22 yaşında.

Babanı ikna etmek için istemediğin modelin kronik olarak sorunlu olduğundan, eksilerinden falan bahset. Hala devam ediyorsa, onu alacaksan hiç alma. Binmem daha iyi de. Konuyu kapat. Senin istediğin modeli alacaktır elbet.

Almamanızı tavsiye ederim. Yakın bir arkadaşım sırf bu lanet araç yüzünden bacağını kaybetti. Çocuk daha 22 yaşında.

Babanı ikna etmek için istemediğin modelin kronik olarak sorunlu olduğundan, eksilerinden falan bahset. Hala devam ediyorsa, onu alacaksan hiç alma. Binmem daha iyi de. Konuyu kapat. Senin istediğin modeli alacaktır elbet.
Geçmiş olsun umarım bir zarar gelmez zaten ben yavaş sürücüyum öyle hız yapayım falan umrumda olmaz tavsiyeniz içinde teşekkür ederim

Geçmiş olsun umarım bir zarar gelmez zaten ben yavaş sürücüyum öyle hız yapayım falan umrumda olmaz tavsiyeniz içinde teşekkür ederim
Bağımlılıktır bu hocam. Hız yapmam ulaşım için kullanırım diye alırsın, sonra biraz hız yapsam ne olur dersin. Sonra tek teker gitsem ne olur dersin ve artar gider. Bilinçli bir sürücü olman dileğiyle hocam. Şimdiden iyi sürüşler.

Bağımlılıktır bu hocam. Hız yapmam ulaşım için kullanırım diye alırsın, sonra biraz hız yapsam ne olur dersin. Sonra tek teker gitsem ne olur dersin ve artar gider. Bilinçli bir sürücü olman dileğiyle hocam. Şimdiden iyi sürüşler.
İnsanın kişiliği öyle ise değil araba bisiklette bile kaza yapar motorla alakası yok.

İnsanın kişiliği öyle ise değil araba bisiklette bile kaza yapar motorla alakası yok.
Olay kaza yapmak degil kaza yaptiginda birinde inip tüh boyasi kalkti demek var diğerinde ambulans aramak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,895
Üyeler
184,525
Son üye
Coldunt
Geri