Neler Yeni

Babamı pc almaya nasıl ikna edebilirim

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41

yusuftheayay

80+ Bronze
Başka sıkıntılar vardır belki üsteleme, parası olsa alır adam zaten evladısın. O parayı başka bi şeyde kullanıcaktır belki

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Takdiri kaybetmeni istemediğinden almıyor gibi pc'yi. Ona derslerinin düşmeyeceğine inandır. Ben pc alındıktan sonra (yaklaşık 12 sene önce) derslerim dibi görmüştü :D

Shrei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Oyun geliştirme, oyun, pc donanım, yazılım
Canım kardeşim baban muhtemelen oyuna vs. dalıp derslerini aksatmandan korktuğu için almıyor sana pc, muhtemelen lise bitene kadarda almayacak babana bilgisayarı ne kadar istediğini ve sana pc yi aldıktan sonra dersleri salmayacağını söyle karşısına geç düzgün bir şekilde derdini anlatmayı dene

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka sıkıntılar vardır belki üsteleme, parası olsa alır adam zaten evladısın. O parayı başka bi şeyde kullanıcaktır belki
borçlarımız falnda bitti rahatız bildiğim kadarıyla ama bilmiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım kardeşim baban muhtemelen oyuna vs. dalıp derslerini aksatmandan korktuğu için almıyor sana pc, muhtemelen lise bitene kadarda almayacak babana bilgisayarı ne kadar istediğini ve sana pc yi aldıktan sonra dersleri salmayacağını söyle karşısına geç düzgün bir şekilde derdini anlatmayı dene
kaç kere konuştum hep bakarız diyip başında savdı

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
2 3yıldır babamdan pc istiyorum her dediğimdede "zamanı gelince alıcam" diyo fakat hala ortada bişey yok durumumuzda iyi istese alabilir ama almıyo birtürlü
10.sınıfı takdirle bitirdim ona rağmen hala bişey demedi sizce nasıl ikna edebilirim babamı?

almayı düşündüğüm pc :

https://www.gaming.gen.tr/urun/1781...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
benim babamda şuan sıkıntılardan dolayı bana doğru düzgün para veremiyor zorlama kenjdin çalış kendin al sanayi olur başka yerlerde iş bul en aşağı 2500 tl verirler.

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takdiri kaybetmeni istemediğinden almıyor gibi pc'yi. Ona derslerinin düşmeyeceğine inandır. Ben pc alındıktan sonra (yaklaşık 12 sene önce) derslerim dibi görmüştü :D
yok be kanka oyunlar için derslerimi ekecek kadar ***** değilim

benim babamda şuan sıkıntılardan dolayı bana doğru düzgün para veremiyor zorlama kenjdin çalış kendin al sanayi olur başka yerlerde iş bul en aşağı 2500 TL verirler.
çalışıcam zaten işi ayarladım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Hacı
Durumunuz iyi mi?
Alım gücü varsa neden almasın.

SadeceSeyf

80+ Gold
Elbet bir gün bu şekil sıkıntılar yaşayan bir kardeşimize adres ve okul belgelerini at diyip PC hediye edeceğim günler olacak...

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
Elbet bir gün bu şekil sıkıntılar yaşayan bir kardeşimize adres ve okul belgelerini at diyip PC hediye edeceğim günler olacak...
bende yapıcam ,benim yaşadığımı onlar yaşamasın

ev kendinizin mi? faturalar 1.5k geliyor zaten 3-4k kira olsa para kalmıyor
kendimizin kanka hiçbiyere borcumuzda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374