Neler Yeni

Bacağım belirli hareketlerde ağrı yapıyor.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
arkadaşlar dün sabah yataktan kalkarken bacağımla ters bir hareket yaptım ve sol bacağım ağrımaya başladı tam kalça ve bacağın birleştiği kısım. Sonra ben öğlen gittim halısahada top oynadım tekrar 7 8 kere ters denilebilecek hareket yaptım çok acıdı. ama nedense akılsız gibi devam ettim. akşama kadar oynadım akşam evde ağrımaya başladı. Babam sağlıkçı gittim anlattım babama babamda anlattığı kadarıyla ön teşhis gibi bişey koydu bacak liflerin yırtılmıştır yada çekmiştir dedi yürürken acı çekiyorum bu nasıl geçicek virüsden dolayı hastaneye gitmiyorum

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
arkadaşlar dün sabah yataktan kalkarken bacağımla ters bir hareket yaptım ve sol bacağım ağrımaya başladı tam kalça ve bacağın birleştiği kısım. Sonra ben öğlen gittim halısahada top oynadım tekrar 7 8 kere ters denilebilecek hareket yaptım çok acıdı. am nedense akılsız gibi devam ettim. akşama kadar oynadım akşam evde ağrımaya başladı. Babam sağlıkçı gittim anlattım babama babamda anlattığı kadarıyla ön teşhis gibi bişey koydu bacak liflerin yırtılmıştır yada çekmiştir dedi yürürken acı çekiyorum bu nasıl geçicek virüsden dolayı hastaneye gitmiyorum
Biz doktor muyuz?

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Ben yaşamıştım doktora gittim.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ters hareketten kastınız nedir hocam tam olarak tarif edebilir misiniz?
nasıl anlatayım şimdi mesela futol maçlarını izliyorsan futbolcular ayaklarını fazla açtıklarında falan bacaklarının belirli bölgelerini tutarak kendini yere bırakıyorlar ya bendede aynı şekil sabah yataktan kaltım öyle oldu hareket ettirdikçe ağrıyordu bende kendimi yatağa bıraktım

war20anty

80+ Bronze
nasıl anlatayım şimdi mesela futol maçlarını izliyorsan futbolcular ayaklarını fazla açtıklarında falan bacaklarının belirli bölgelerini tutarak kendini yere bırakıyorlar ya bendede aynı şekil sabah yataktan kaltım öyle oldu hareket ettirdikçe ağrıyordu bende kendimi yatağa bıraktım
Bacağın en üst kısmı. Kalçanın alt tarafı yani. Eğer öyleyse kaslar ile ilgili bir şeydir. Rahatsız oluyorsanız özel bir hastaneye gidin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron