Yarım balıkçı yaka olanlar da olur, düz kazak da olur, yarım fermuarlı dik yaka kazak da olur nasıl istersen burada tercih senin. Favorim yarım fermuarlı olan modeller.Düz kazak mı
Anladım ama pantolon düz kumaş değil şu bol olanlardan söylemek istedim.Yarım balıkçı yaka olanlar da olur, düz kazak da olur, yarım fermuarlı dik yaka kazak da olur nasıl istersen burada tercih senin. Favorim yarım fermuarlı olan modeller.
Tamam işte, bende o dediğin pantolonun her rengi var ustasıyım bu işin rahat ol. Ona göre tavsiye verdim.Anladım ama pantolon düz kumaş değil şu bol olanlardan söylemek istedim.
Ben biraz bakayım o zaman
İçine koysam daha mı iyi durur pekiTamam işte, bende o dediğin pantolonun her rengi var ustasıyım bu işin rahat ol. Ona göre tavsiye verdim.
Kazak hafif salaş olsun ama buna dikkat et. Boydan da kısa olmalı, pantolonun pilileri gözüksün.
Boyuna bağlı. Benim boyum 1.74 olduğu için her şeyi içine koyarak giyiyorum uzun gösteriyor güzel oluyor. Ama 1.90 boyun varsa yapma böyle bir şey komik durur.İçine koysam daha mı iyi durur peki
Benimkisi de 1.73 hocam aynı neredeyse boylarBoyuna bağlı. Benim boyum 1.74 olduğu için her şeyi içine koyarak giyiyorum uzun gösteriyor güzel oluyor. Ama 1.90 boyun varsa yapma böyle bir şey komik durur.