Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Münir
Merhaba sevgili donanım arşivi forum ailesi. Öncelikle iyi günler. Bağırsağımda parazit olduğundan şüpheliyim. Şüphe sebeplerimden bazıları şöyle ;
-Gece yatarken ağzımın suyu yan pozisyonda isem akıyor.
- Çok yiyorum ama neredeyse hiç kilo almıyorum.
(175 boyunda 62 kiloyum 1.5 yıl önce 168 / 60 dım)
-Bir şeyi yedikten 30-40dk sonra lavabo ihtiyacı.
-Bugün alaturka lavaboda dışkımı yaparken bi anda atılım oldu.
(Böyle Bi attığımı hissettim alaturka olduğundan önüme düştü baktığımda bir parçanın ucunda uzun 3-4 cm boylarında solucan şeklinde ten rengi ile turuncu renk arası bir tonda nesne gördüm)
-Olur olmadık zamanda karnım hemen gurulduyor.
(Mesela adamlar pencereyi açıyor hiç üşümüyor ben direk karnım gurulduyor normaldede oluyor bu)
-Ayaklarıma çorap giymeyince yatağın içinde değilsem ayaklarım üşüyor karnım gurulduyor ve genelde lavaboya gidiyorum
[Mesela ben , babamdan bile fazla yerim evde olduğum zamanlar , ama hiç kilo almam)
-Gece yatarken ağzımın suyu yan pozisyonda isem akıyor.
- Çok yiyorum ama neredeyse hiç kilo almıyorum.
(175 boyunda 62 kiloyum 1.5 yıl önce 168 / 60 dım)
-Bir şeyi yedikten 30-40dk sonra lavabo ihtiyacı.
-Bugün alaturka lavaboda dışkımı yaparken bi anda atılım oldu.
(Böyle Bi attığımı hissettim alaturka olduğundan önüme düştü baktığımda bir parçanın ucunda uzun 3-4 cm boylarında solucan şeklinde ten rengi ile turuncu renk arası bir tonda nesne gördüm)
-Olur olmadık zamanda karnım hemen gurulduyor.
(Mesela adamlar pencereyi açıyor hiç üşümüyor ben direk karnım gurulduyor normaldede oluyor bu)
-Ayaklarıma çorap giymeyince yatağın içinde değilsem ayaklarım üşüyor karnım gurulduyor ve genelde lavaboya gidiyorum
[Mesela ben , babamdan bile fazla yerim evde olduğum zamanlar , ama hiç kilo almam)