BAKIM İÇİN 1200 LİRA ÇOK MU?

Reaksiyon skoru
125
Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sisteme sahibim. Sistemi alalı 1 yılı geçti, hiç bakım yapmadım. Bilgisayarı çok yoğun kullanan biri değilim. Bu süreçte bilgisayarı belki 2-3 ay boyunca hiç açmadığım dahi olmuştur öyle söyleyeyim. Bu sebeple de aslında biraz bu süreyi es geçtim diyebilirim. Konuya gelecek olursak fan söküp temizlemek, macun yenilemek vb. hiç anladığım yapmak istediğim şeyler değil. Genel olarak bilgisayarcılardan aldığım fiyat 1000 lira civarı, en son konuştuğum bir bilgisayarcı sıvı soğutmamda olduğu için 1200 lira fiyat verdi bakıma. Bu para çok mu, piyasanın üstünde midir?

eğer isteyerek yapmayacaksan hocam paşa paşa vereceksin yapan birine onuda anca şehrinde az çok bilinen yerleri ara sor.İlla fiyat düşerler kasayı götürdüğün zaman teklif yap sen

eğer isteyerek yapmayacaksan hocam paşa paşa vereceksin yapan birine onuda anca şehrinde az çok bilinen yerleri ara sor.İlla fiyat düşerler kasayı götürdüğün zaman teklif yap sen
Hocam öyle görünüyor, yine de bir foruma danışmak istedim. Açıkçası uğraşsam yapabileceğime eminim ancak sıvı soğutmasıydı, kablosuydu bilmem nesiydi vs. derken birazda açıkçası zarar vermekten çekiniyorum daha önce yapmadığım için. Cihazlarda artık el yakıyor malum, sanırım dediğiniz gibi gidip yaptırmam daha doğru olacak fiyat çok hoş olmasa da.

hocam güvenilir ve detaylı temizlik yapacak biri varsa 1200tl iyi fakat hava vurup geçicekse 1200tl çok.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
ben bilgisayarla uğraşmayı sök tak yapmayı temizlemeyi vs sevdiğim için benim için gereksiz bir harcama ancak siz uğraşmak istemiyorsanız o kadar da pahalı değil diye düşünüyorum format 500tl isteyenlerin yanında. sıvı soğutmanın bakımı vs nasıl oluyor bilmiyorum belki zahmetli bir iştir ayrıca.

1200 tl çok fazla. tozunu alın geçin, macun değişmesi bir süre daha bekleyebilir.

hocam güvenilir ve detaylı temizlik yapacak biri varsa 1200tl iyi fakat hava vurup geçicekse 1200tl çok.

1 yılda macununu değiştirmene gerek yok.
Kasayı yüzeysel temizlesen yeterli olur muhtemelen...

ben bilgisayarla uğraşmayı sök tak yapmayı temizlemeyi vs sevdiğim için benim için gereksiz bir harcama ancak siz uğraşmak istemiyorsanız o kadar da pahalı değil diye düşünüyorum format 500tl isteyenlerin yanında. sıvı soğutmanın bakımı vs nasıl oluyor bilmiyorum belki zahmetli bir iştir ayrıca.

1200 tl çok fazla. tozunu alın geçin, macun değişmesi bir süre daha bekleyebilir.
Söylediğim gibi bilgisayara çok yüklenen çok aşırı kullanan biri değilim. Oynayacak kafama yatan oyun olursa ve vaktim olursa tabii ki kullanıyorum. Kasam camdan baktığımda aşırı tozlu görünmüyor. Komple macunlar sıvı soğutmanın vb. her şeyini yapacağını söyledi, güvendiğimde bir yer. Eninde sonunda yaptıracağım için ve kendime pek güvenmediğim için uygun vakitte yaptırmaya karar verdim açıkçası. Birazda fiyatta konuşur belki düzleriz ne diyelim. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Hava püskürtme makinası varsa üstün körü temizleyin yeterli ısı değerleri normalse.

ben içini süpürgeyle çekiyorum görünür tozları alıyorum fırçayla fanları temizliyorum falan bu yeterli olur mu? ayrıca 1 yılı benimde geçti ama macun yenilemedim hiç gerekte duymadım sıcaklıklar normal gibi geliyor bana ama yenile derseniz bende yenileyeyim bari arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,956
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri