Neler Yeni

Baldurs Gate 3 oynadığımdan beri oyunlardan keyif alamıyorum...

The Semih

80+ Gold
Dostlar bu zamana kadar her oyunu keyifle oynayabiliyordum, hiçbir oyuna mainleyip aralıksız oynamazdım, sonra bu Baldurs gate 3 geçen sene herkes oynayınca bende satın alıp başlıyım dedim neyin nesiymiş diye. Sıra tabanlı ilk oyunum kendisi, oyunda öyle bir şey var ki kendine bağımlı ediyor. Ben hayatımda böyle detaylı ilk oynanışta rastgele deneyim sunan bir oyun görmedim. Bu devirde oyunlar eski keyifi niye vermiyor diye sorgularken bu oyun beni 15 yıl önceki oyun zevkime geri götürdü resmen. Oyun inanılmaz içine çekiyor ve ilk defa bir oyunu %100 bitirmek istiyorum.

Oynayan arkadaşlara soruyorum sizdede varmıydı oynarken bu duygular ? bak ben oyunları hep eleştiren biriyken beni bile içine çekti bu illet oyun, oynamaz olaydım diyorum bundan sonra hiçbir oyunun içine giremem ben. Bütün oyunlar gözüme batıyor artık hep bi kurnazlık hilekarlık var oyunlarda, saçma sapan optimizeler, bizim ceplerimizi sömürmek için çıkmış hepsi. Baldurs Gate kim yaptıysa bu firmanın çok daha iyi yerlere gelmesini istiyorum gerçekten.

Hani derlerya Yüzüklerin Efendisi gibi bir film asırda bir gelir diye, bu oyun içinde benzer cümle kullanabilirim Baldurs Gate gibi bir oyun 10 yılda bir gelir.

Oyunda bir evi lootlarken rastgele kitaplıktan bir kitap alayım dedim ve gizli kapı açıldı ve devasa dungeona girdim, normalde oyunlarda script olarak bölümleri tahmin edebilirsiniz, fakat bu oyunda çook zor herkes random oluyor resmen.

1730564186132.png
1730564200902.png

1730564224843.png
1730564255447.png

1730564532472.png

KaanBekir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kaan
Bu olay bende de oldu hikayeli oyunlar indirip deniyordum ama bir türlü o çocukluk zamanlarında aldığım keyfi alamıyordum baldur's gate 3 e başlamıştım 100 küsur saatim var ama hala oyunu bitirmiş değilim yapılacak çok şeyi var ve haklısın şu anda hiçbir oyun böyle keyif vermiyor vereceğini de sanmıyorum...

TahinPekmez

80+ Silver
bende diablo 4 e bakacagim yarin. sira tabanli yukaridan görünüm ilk defa oynayacagim. bende senin duygulari.witcher 3 de yaşamıştim

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
bende aynısı rdr2 de dedim oyunu 3 kere bitirdim başka oyun oynayasım gelmiyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
bende diablo 4 e bakacagim yarin. sira tabanli yukaridan görünüm ilk defa oynayacagim. bende senin duygulari.witcher 3 de yaşamıştim
Diablo 4 sira tabanli degil. Dlc yoksa da seasonal contenti oynayamiyorsun. Diablo daha cok lol, dota gibi yukaridan bakmali oyunlarin atasi. Daha çok mmorpgye daha yatkin.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynısı rdr2 de dedim oyunu 3 kere bitirdim başka oyun oynayasım gelmiyor
Witcher 3 ve Rdr 2 oynadım bitirdim ikisinide, zamanında severek oynamıştım dediğim gibi bu oyuna kadar zaten oyunları oynuyordum çok takmadan. Fakat bu çok başka bir duyguya soktu beni ve bitmesini istemiyorum yani öyle bir şey, sıkılmıyorum oyundan çok garip.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
Witcher 3 ve Rdr 2 oynadım bitirdim ikisinide, zamanında severek oynamıştım dediğim gibi bu oyuna kadar zaten oyunları oynuyordum çok takmadan. Fakat bu çok başka bir duyguya soktu beni ve bitmesini istemiyorum yani öyle bir şey, sıkılmıyorum oyundan çok garip.
herkesin sevdiği oyun farklı işte bende baldurs gateyi sevmedim rdr2 witcher daha güzel geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

diablo 4 de bittirdim onu da oynayabilirsin

TahinPekmez

80+ Silver
Diablo 4 sira tabanli degil. Dlc yoksa da seasonal contenti oynayamiyorsun. Diablo daha cok lol, dota gibi yukaridan bakmali oyunlarin atasi. Daha çok mmorpgye daha yatkin.
gamepass dan deneyecegim var mi ki.dlc

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
gamepass dan deneyecegim var mi ki.dlc
Dlc dahil olmuyor maalesef. İlk defa oynayan için yine oynanır gerçekten çok güzel de oyun ama mmorpg vari bir oyun. Dlc ek içerik kattığı için bir yerden sonra almak farz oluyor. Ek olarak oyunda sezon olayı var, 3ayda bir reset geliyor ve karakterin non seasonal kısmına geçiyor, yeni contenti oynamak için seasonal hesap açıp tekrar başlıyorsun.

TahinPekmez

80+ Silver
Dlc dahil olmuyor maalesef. İlk defa oynayan için yine oynanır gerçekten çok güzel de oyun ama mmorpg vari bir oyun. Dlc ek içerik kattığı için bir yerden sonra almak farz oluyor. Ek olarak oyunda sezon olayı var, 3ayda bir reset geliyor ve karakterin non seasonal kısmına geçiyor, yeni contenti oynamak için seasonal hesap açıp tekrar başlıyorsun.
sezon olayi neden var, online oynamıyorum ki

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Dostlar bu zamana kadar her oyunu keyifle oynayabiliyordum, hiçbir oyuna mainleyip aralıksız oynamazdım, sonra bu Baldurs gate 3 geçen sene herkes oynayınca bende satın alıp başlıyım dedim neyin nesiymiş diye. Sıra tabanlı ilk oyunum kendisi, oyunda öyle bir şey var ki kendine bağımlı ediyor. Ben hayatımda böyle detaylı ilk oynanışta rastgele deneyim sunan bir oyun görmedim. Bu devirde oyunlar eski keyifi niye vermiyor diye sorgularken bu oyun beni 15 yıl önceki oyun zevkime geri götürdü resmen. Oyun inanılmaz içine çekiyor ve ilk defa bir oyunu %100 bitirmek istiyorum.

Oynayan arkadaşlara soruyorum sizdede varmıydı oynarken bu duygular ? bak ben oyunları hep eleştiren biriyken beni bile içine çekti bu illet oyun, oynamaz olaydım diyorum bundan sonra hiçbir oyunun içine giremem ben. Bütün oyunlar gözüme batıyor artık hep bi kurnazlık hilekarlık var oyunlarda, saçma sapan optimizeler, bizim ceplerimizi sömürmek için çıkmış hepsi. Baldurs Gate kim yaptıysa bu firmanın çok daha iyi yerlere gelmesini istiyorum gerçekten.

Hani derlerya Yüzüklerin Efendisi gibi bir film asırda bir gelir diye, bu oyun içinde benzer cümle kullanabilirim Baldurs Gate gibi bir oyun 10 yılda bir gelir.

Oyunda bir evi lootlarken rastgele kitaplıktan bir kitap alayım dedim ve gizli kapı açıldı ve devasa dungeona girdim, normalde oyunlarda script olarak bölümleri tahmin edebilirsiniz, fakat bu oyunda çook zor herkes random oluyor resmen.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aga çok sıkıntılı konu ya bende benzerini animelerde yaşamıştım jojo izledikten sonra hiçbir animeden keyif alamadım. Çözümü araya 2-3 tane kısa çerezlik oyun sıkıştır mesela platform oyunu fps oyunu gibi sonrada çok rezil bir oyun oyna kötü hikayeli sıkıcı bir oyunu 3-4 saat oyna sonra zevk almaya başlayacaksın

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Kaan

Alıntıyı görüntüle
Bg3 crack oynamıştım bir yerde goblini kaçırma görevi aldım sonra görevi yapamadım orada kaldım pek ileri de gidemedim. Sonra sınav senesine giricem bu oyunu sonraya saklarım diye oynamadım güzel oyun harbiden.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,853