Neler Yeni

Bana Profil Fotoğrafı Yapar Mısınız?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba Cs oynuyorum ve diğer insanlara bakıyorum hep böyle nickleri yazan güzel profil fotoğrafları oluyor fakat ben hep bir yerlerden bulduklarımı yapıyorum profil fotoğrafı yapmaktan anlamıyorum ve çevremde ilgilenen kimse yok yapabilen varsa güzel bir şeyler yapabilir mi?
(Yardımcı olsanız da,olmazsanız da canınız sağ olsun :) )

NİCK: DÓCHAS

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba Cs oynuyorum ve diğer insanlara bakıyorum hep böyle nickleri yazan güzel profil fotoğrafları oluyor fakat ben hep bir yerlerden bulduklarımı yapıyorum profil fotoğrafı yapmaktan anlamıyorum ve çevremde ilgilenen kimse yok yapabilen varsa güzel bir şeyler yapabilir mi?

Hemen bir tane yapıyorum umarım seversin bir Ó tuşunu nasıl yaptın? Ben bilmediğim için kopyaladım.

Nachi

80+ Platinum

1606589833044.png
1606589720266.png

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Nachi

80+ Platinum
Hee bende PC den sandım.
ne pcsi pc mi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee bende PC den sandım.
12 yıllık pc vardı o da bozuldu yine iş görüyodu hd4850 vardı saphire

Hee bende PC den sandım.
pc fiyatları bi artmışki zaten heleki laptoplar en kötü ucuz olanı 1kdan 2.5kya çıkmış atom işlemcili ixitech pis bi marka atom bombası mübarek canavar işlemci😆

Hee bende PC den sandım.
geforce now yükledim ciddi ciddi pc oyunu oynadım full ayarda tabi gecikmeli türkiye sunucusu gelecek diyolar 20dk kaldı gamepad yada klavye lazım yoksa oynayamazsın

Son düzenleme:

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl şeyler seviyorsun?
Daha çok koyu renkli şeyler hoşuma gidiyor

Hemen bir tane yapıyorum umarım seversin bir Ó tuşunu nasıl yaptın? Ben bilmediğim için kopyaladım.
Windows arama yerine 'Çalıştır' yaz ardından 'Çalıştır' bölümü açılınca 'Charmap' yaz orada bulursun

Teşekkür ederim

Pardon atmayı unuttun herhalde 🤣🤣

Son düzenleme:

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Daha çok koyu renkli şeyler hoşuma gidiyor

Windows arama yerine 'Çalıştır' yaz ardından 'Çalıştır' bölümü açılınca 'Charmap' yaz orada bulursun

Teşekkür ederim

Pardon atmayı unuttun herhalde 🤣🤣
Şuan tv yi monitör yapmaya uğraşıyorum ve kremimi sürcem max yarım saate hallolur.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
ne pcsi PC mi var

12 yıllık PC vardı o da bozuldu yine iş görüyodu hd4850 vardı saphire

PC fiyatları bi artmışki zaten heleki laptoplar en kötü ucuz olanı 1kdan 2.5kya çıkmış atom işlemcili ixitech pis bi marka atom bombası mübarek canavar işlemci😆

geforce now yükledim ciddi ciddi PC oyunu oynadım full ayarda tabi gecikmeli türkiye sunucusu gelecek diyolar 20dk kaldı gamepad yada klavye lazım yoksa oynayamazsın
Nvidia'nın yaptığı son açıklamaya göre Türkiye sunucusu gelmeyecek diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom