E Ert_1878 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ertuğrul Gül 1 Haziran 2021 #1 Banggood üzerinden GK61 almayı düşünüyorum,sipariş ederken kargoyu Turkey Direct Mail seçersem toplam ücret dışında başka bir şey ödüyor muyum ?
Banggood üzerinden GK61 almayı düşünüyorum,sipariş ederken kargoyu Turkey Direct Mail seçersem toplam ücret dışında başka bir şey ödüyor muyum ?
Bery 80+ Silver Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 2,609 Dahası Reaksiyon skoru 1,783 İsim Yiğit Beren Sağlam Instagram syigitberen Discord Yeeeeeet#1981 1 Haziran 2021 #2 Ert_1878 yazmış: Banggood üzerinden GK61 almayı düşünüyorum,sipariş ederken kargoyu Turkey Direct Mail seçersem toplam ücret dışında başka bir şey ödüyor muyum ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hayır ödemiyorsun indirim kodu ile almanı öneririm bulabilirsem atacağım. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Haziran 2021 Bery yazmış: Hayır ödemiyorsun indirim kodu ile almanı öneririm bulabilirsem atacağım. Devamı için tıklayın... BGRATON kodunu dener misin? Bir de alternatif olarak mk61 ve bw-kb1 de bakabilirsin.
Ert_1878 yazmış: Banggood üzerinden GK61 almayı düşünüyorum,sipariş ederken kargoyu Turkey Direct Mail seçersem toplam ücret dışında başka bir şey ödüyor muyum ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hayır ödemiyorsun indirim kodu ile almanı öneririm bulabilirsem atacağım. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Haziran 2021 Bery yazmış: Hayır ödemiyorsun indirim kodu ile almanı öneririm bulabilirsem atacağım. Devamı için tıklayın... BGRATON kodunu dener misin? Bir de alternatif olarak mk61 ve bw-kb1 de bakabilirsin.