Neler Yeni

banka ekpara limitleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
hemen hemeen her bankada ek hesabim var yapi kredi 15k tanimli ek hesabim var ayda 50 lira civari kesiyor garanti de 10k vardi o da para kesmeye basladi ve hemen kapattim yapi kredi yi kapatmayi dusunuyorum. enpara hesabaim var. bircok islemden para almiyorlar acaba enpara ekhesabi acsam kullanmadigim aylarda faiz kesilir mi bilgisi olan var mi ? cunku diger bankalarda hesbaima tanimli ama kullanmiyorum kullanmadigimda para kesilsin istemiyorum.

Mert

80+ Silver
Hiçbir ek hesap durduk yere para kesmez, yanlışın var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir ek hesap durduk yere para kesmez, yanlışın var.
kral yalan soyleyecek halim yok ya hesaplarima tanimli ek para var ornegin 4 aydir kullanmiyorum hesaba bir para girisi oldu hemen 50 tl 60 tl kesmisler mesela ek de gördüğün gibi garanti bankasi 22 kusur kesmiş kullanmamış olmama rağmen

Ekler

• IMG_20240809_140705.jpg
    IMG_20240809_140705.jpg
    46.5 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
ara bankayı sor normal değil
hepsi caz yapip kafa seviyor knk boser ben hepsini kapatip enpara denicem ya kredi karti kullanim ucreti yok fast ucreti yok onda da sikinti olmaz diye dusunuyorum

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
hepsi caz yapip kafa seviyor knk boser ben hepsini kapatip enpara denicem ya kredi karti kullanim ucreti yok fast ucreti yok onda da sikinti olmaz diye dusunuyorum
kullanılmıyorsa bukadar kart açmanda normalde değilki

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
kullanılmıyorsa bukadar kart açmanda normalde değilki
knka her bankada hesbaim var cunku bazen nakit ihtiyacim oluyor gittigim her yerde her banka atm si olmuyor olmayinca nakit cekimde para kesiyor ne gerek var hepsinde hesabim var hangi banka varsa para cekiyorum o yuzden var ama ek hesap 2 bankada var onlarda acil ihtiyaclarda kullanirim diye var

Mert

80+ Silver
kral yalan soyleyecek halim yok ya hesaplarima tanimli ek para var ornegin 4 aydir kullanmiyorum hesaba bir para girisi oldu hemen 50 tl 60 tl kesmisler mesela ek de gördüğün gibi garanti bankasi 22 kusur kesmiş kullanmamış olmama rağmen
Kullanmadığım birden fazla ek hesabım var, hiçbirinde böyle bir şey yok. Ayrıca hesap işletim ücreti değil direkt faiz tahsilatı diyor, müşteri hizmetleri ile borcun olmadığını teyit etmelisin. Görünüşe bakılırsa bir yerlerde borcun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
Kullanmadığım birden fazla ek hesabım var, hiçbirinde böyle bir şey yok. Ayrıca hesap işletim ücreti değil direkt faiz tahsilatı diyor, müşteri hizmetleri ile borcun olmadığını teyit etmelisin. Görünüşe bakılırsa bir yerlerde borcun var.
valla anlamiyorum ya normalde ne devlete ne bankaya kimseye borcum yok sadece garatntiden bir kac saatlik para cektim bir kac sonra geri yatridim ona mi kesti acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ya yapi kredi ye ne demeli bu hesap 1 dakkka bile eskiye düşmedi para girişi oldu 10 kusur tl kesmiş 😂 bu neden kesilmiştir? Anladınız mi

Ekler

• Screenshot_2024-08-09-14-34-27-113_com.ykb.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-09-14-34-27-113_com.ykb.android-edit.jpg
    173 KB · Hit: 21

Mert

80+ Silver
valla anlamiyorum ya normalde ne devlete ne bankaya kimseye borcum yok sadece garatntiden bir kac saatlik para cektim bir kac sonra geri yatridim ona mi kesti acaba
Faizini yatırmamış olabilirsin. Hesabında güncel bakiye 0₺ olmalı, kullanılabilir bakiyenle esnek hesap limitini de bire bir aynı olmalı, aksi durumda bu tip kesimler olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
Ek hesaplarını kullanmiyorsun ya oraya bi 50 tl atsana kral senden de kesecek mi merak ettim yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faizini yatırmamış olabilirsin. Hesabında güncel bakiye 0₺ olmalı, kullanılabilir bakiyenle esnek hesap limitini de bire bir aynı olmalı, aksi durumda bu tip kesimler olabilir.
Valla baktığımda ek hesap düz 10 bin di. Hiç eksi gözükmüyordu reis çözemedim ya neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,051
Üyeler
162,764
Son üye
furkanx352
Top Bottom