Neler Yeni

Bankkart Genç Teslimat kaçırma

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar Bankkart Genç kartım Kuryenet firması ile gelecekti , bugün ben evde değilken gelmiş haliyle teslimatı kaçırdım , fakat hem ziraatte hem de kargo firmasında teslim edildi yazıyor. Acaba şubeye mi teslim edildi ? Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu ?

Edit : Komşuya vermişler :kekw:

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Rüveyda Akın
Komşularına veya binanın altında dükkan varsa oraya sor. Kuryenin numarası varsa orayı da arayabilirsin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Senin imzan olmadan bankkartını şube dışında bir yere teslim edemez diye biliyorum. Bankayı arayıp sor bence.
Bende öyle biliyorum benim haricim kimseye verilemeyeceğini söyledi kurye

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin imzan olmadan bankkartını şube dışında bir yere teslim edemez diye biliyorum. Bankayı arayıp sor bence.
firmaya mail attım bakalım dönüş olmazsa bankayı arayacam , yarın bi şubeyi kontrol edeyim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar Bankkart Genç kartım Kuryenet firması ile gelecekti , bugün ben evde değilken gelmiş haliyle teslimatı kaçırdım , fakat hem ziraatte hem de kargo firmasında teslim edildi yazıyor. Acaba şubeye mi teslim edildi ? Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu ?
O durumlarda bankaya teslim ediyorlar bankada veznenin yanında elemanların yanında oluyor gidiyorsun kartımı almaya geldim diyorsun bakıyor veriyor orada hazır.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O durumlarda bankaya teslim ediyorlar bankada veznenin yanında elemanların yanında oluyor gidiyorsun kartımı almaya geldim diyorsun bakıyor veriyor orada hazır.
iki tarafta direk teslim edildi yazınca kapıya falan mı astılar acaba dedim :D Hiç sms falan da atmamışlar bankaya verdik diye , bir tane sms gelmiş ondada sadece ``Kurye`` yazıyor saçmalığa bak :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764
Son üye
HakanTrn
Top Bottom