Neler Yeni

Bannerlord krallık kurma

emrengg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emir Engezoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Bilgisayar
Arkadaşlar merhaba ben Istiana yolundan gidip bir krallık kuracağım ancak bir yerleşke gerekiyor bunun için krallık kurmadan birlik sayınız az oluyor ve ordu kurulamıyor.
Ben az askerli bir yer kuşatıyorum ama kuşatma kampı olana kadar 1000 kişilik ordularıyla lordlar 170 kişilik orduma giriyor bunun için bir taktik varmı biliyor musunuz?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba ben Istiana yolundan gidip bir krallık kuracağım ancak bir yerleşke gerekiyor bunun için krallık kurmadan birlik sayınız az oluyor ve ordu kurulamıyor.
Ben az askerli bir yer kuşatıyorum ama kuşatma kampı olana kadar 1000 kişilik ordularıyla lordlar 170 kişilik orduma giriyor bunun için bir taktik varmı biliyor musunuz?
Bazen krallıklar o 1000 kişilik ordularıyla karşı karşıya gelebiliyor o anı yakala ve kaybeden krallığın bir kalesine saldır lordlar esir düşeceği ve kaçanların asker sayıları az olacağı için savunmaya gelemiyceklerdir ama yine de gelenler olacaktır iyi bir taktikle onları yenmelisin.
Kaleyi aldıktan sonra bir süre kalede beklemeni tavsiye ederim çünkü kuşatmaya gelecekler en azından içerden savunma yapabilirsin savunmanı yaptktan sonra hızlıca kaleye asker yerleştirmeye başlamalısın çünkü tekrar tekrar gelecekler veya barış yapabilirsin

Top Bottom