LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Google eklenti olarak ZENMATE iyidir
ayarları değiştirdikten sonra bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir olmazsa bu dns yi kullan umarım olurbende işe yaramadı ya
VPN ile girebiliyorum. Secure ve Thunder VPNArkadaşlar patlama sonucu bant daraltma uygulaması yapıldı VPN ile bu kısıtlama aşılabiliyor ama herhangi bir haber kaynağına girmeyin görüntüler iyi değil.
modem ve pc üzerinden cloudflare ile değiştim fakat olmadıayarları değiştirdikten sonra bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir olmazsa bu dns yi kullan umarım olur
1.1.1.1
1.0.0.1
pc resetle belki olur
internet hızın iyi değilse vpn çok yavaşlatıyor böyle durumlarda opera gx çok iş görüyor kendisine özel vpn leri varGoogle eklenti olarak ZENMATE iyidir
sanırım ben şanslı taraftayıp umarım bir an önce düzelirmodem ve pc üzerinden cloudflare ile değiştim fakat olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
eklenti olarak hub vpn kullanıyorum benYoutube a girmem gerekiyor benim. YKS hazırlanan biri olarak ders videolarını youtube dan izliyorum. Nasıl erişebilirim Youtube'a, piyasada mevcutta ücretsiz olup güvenli VPN bilmiyorum. Cloudflare DNS ini denedim fakat yinede bir şey değişmedi.
Anatomi dersi işlemiyeceğim reiseklenti olarak hub vpn kullanıyorum ben
Arkadaşlar patlama sonucu bant daraltma uygulaması yapıldı VPN ile bu kısıtlama aşılabiliyor ama herhangi bir haber kaynağına girmeyin görüntüler iyi değil.
reis vpn işte normal girmek içinAnatomi dersi işlemiyeceğim reis
kanka türknet te zaten kısıtlama yoko sırada vpn kullanmadan internette dolaşan bn
dns ayarlarını değiştirmeyi dene
8.8.8.8
8.8.4.4
turknet kullanıyorum
hub vpn ile 41mbps alıyorum bide instaya falan hemen giriyorVPN ile de yavaş :d
evet türknette kısıtlama yokkanka türknet te zaten kısıtlama yok