Neler Yeni

Barbie filmi kaç yaş için uygundur?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kardeşim filme gitmeyi istiyor, henüz 11 yaşında. Filmi mutlaka izleyenleriniz vardır, ben çok takip etmediğim için bilmiyorum konusunu. Uygunsuz sahne, küfür vb. var mı? Kardeşim için uygun mu?

Evet, ismi Barbie ama emin olamıyorum artık. Mesela Winnie The Pooh da çıkacak ama o korku filmi. Barbie de yetişkinlere uyarlanmış bir film olabilir mi diye düşündüm.

The Semih

80+ Gold
İzlemedim fakat izleyenlerin yorumu Feminen bir film olduğu kadınların çektiği zorluklar vs o tarz göndermeler yapıyormuş

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Filmi izlemedim lakin bizim buradaki Paribu Cinverse'de uygunsuz içerik ve +13 olarak gözüküyor.

r4NG3r

80+ Silver
imdbde filmin sitesinde parents guide kısmına gir orada tüm cinsellik şiddet vb olayları açıklıyor filmlerdeki.şu sahnede şu var bu var diye.

The Semih

80+ Gold
1690197914204.png

1690197947924.png

İzlediğim hiçbir filmde bunları araştırmadım sırf bu konu için araştırıyorum :D

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şimdi posterine baktım da PG-13 diyor. Yani 13 yaş ve üzeri olduğu için uygunsuz bir sahne yoktur diye düşünüyorum.

SnareEcho

80+ Silver
Kardeşim filme gitmeyi istiyor, henüz 11 yaşında. Filmi mutlaka izleyenleriniz vardır, ben çok takip etmediğim için bilmiyorum konusunu. Uygunsuz sahne, küfür vb. var mı? Kardeşim için uygun mu?

Evet, ismi Barbie ama emin olamıyorum artık. Mesela Winnie The Pooh da çıkacak ama o korku filmi. Barbie de yetişkinlere uyarlanmış bir film olabilir mi diye düşündüm.
https://www.google.com/amp/s/www.ga...-kimler-barbie-filmi-kac-saat-suruyor-2106017
https://www.sondakika.com/amp/haber-barbie-filmi-kac-yas-ustu-16144227/
Sizin için küçük çaplı bir araştırma yaptım ve baktığım 2 haberi üste bıraktım. Şu anda yaş sınırına dair bir açiklama bulunmamaktadır👍

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imdbde filmin sitesinde parents guide kısmına gir orada tüm cinsellik şiddet vb olayları açıklıyor filmlerdeki.şu sahnede şu var bu var diye.
Nereden bulabilirim o kısmı?

The Semih

80+ Gold
Ben şimdi posterine baktım da PG-13 diyor. Yani 13 yaş ve üzeri olduğu için uygunsuz bir sahne yoktur diye düşünüyorum.
Yukarda İMDB sitesinden alıntı yaptım küfürler sansürlüymüş fakat göndermeler çok fazla

Cihangir

80+ Gold
İzlemedim fakat izleyenlerin yorumu Feminen bir film olduğu kadınların çektiği zorluklar vs o tarz göndermeler yapıyormuş
film inceleme youtube kanallarıda feminen gibi ama aslında kadınların dünyasında erkeklerinde zorluğunu anlatıyor diyorlar

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Top Bottom