Neler Yeni

Barış akarsunun filmi geliyor.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
1656268542923.png

ben gideceğim çıktığı anda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@barışakarsu

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Yani bilemedim. Ülkede hayatı anlatılacak çok daha iyi sanatçılar var. Evet ölmüş olabilir fakat sanat adına çok katkısı olan biri değil. Filminde ne anlatılabilir ki ?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bilemedim. Ülkede hayatı anlatılacak çok daha iyi sanatçılar var. Evet ölmüş olabilir fakat sanat adına çok katkısı olan biri değil. Filminde ne anlatılabilir ki ?
o senin gorusun ama cok sevenler var ona kalırsa dilberay filmi çok gereksiz bence.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
o senin gorusun ama cok sevenler var ona kalırsa dilberay filmi çok gereksiz bence.
Müslüm Gürses'in filmi güzeldi, onun dışındakiler kötü. Bu tür filmlerin gişe kırdığını bildikleri için bilerek yapıyorlar fakat Barış Akarsu'nun anlatılabilecek kadar etkileyici bir hayatı'nın olduğunu düşünmüyorum. Sesi güzel evet, yarışma kazandı evet ama film yapılacak kadar bir öyküsü yok.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müslüm Gürses'in filmi güzeldi, onun dışındakiler kötü. Bu tür filmlerin gişe kırdığını bildikleri için bilerek yapıyorlar fakat Barış Akarsu'nun anlatılabilecek kadar etkileyici bir hayatı'nın olduğunu düşünmüyorum. Sesi güzel evet, yarışma kazandı evet ama film yapılacak kadar bir öyküsü yok.
o da doğru ama ben gideceğim yada kaçaktan izlerinm o zaman bilet fiyatları 90 olur.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu yapılan filmlerin gerçekten sanatçıyı anmak için yapıldığını düşünenler var mı? Müslüm Gürses, Dilberay, Bergen, Barış Akarsu vb. sanatçılar iyi olduğu için değil, ülkemizde belli kesimler tarafından tanındığı ve perde uyarlamaları iyi gelir getireceği için filmleri yapılıyor. Türk milleti değerlerine çok düşkün ve hemen gaza gelebilen, gurur yapabilen bir millet. Yönetmenler de bu duyguları kullanarak para basmanın yolunu bulmuş işte.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sevgilisi rolünü Aslı Bekiroğlu'na vermişlerdi, yaptığı gaftan sonra galiba kadrodan çıkarılmış. İyi olmuş, oyunculuğu berbat zaten.

Top Bottom