Neler Yeni

Barney'in yazdığı Bro Code (How I Met Your Mother) Kitabı ile kız tavlamak mümkün mü?

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Merhabalar Himym hayranlarını bu blog'a toplayalım
Himym de şuan 7. Sezon 11. Bölümdeyim
------- 5.sezon 8. Bölüm de hatırlar mısınız bilmiyorum ama Barney'in ''Bro Code (Kanka Kanunları)0 ''isimli bir kitabı vardı bütün numaralarını kitaba yazıyordu dizinin ilerleyen sezonlarında yine Bro Code ve başka bir kitap daha gözükecek diye biliyorum
Bölümü izleyip bilgiyi bilmeyenler için şöyle anlatayım

1614166218463.png

1614166458373.png

ben 19 Eylül de instagram da gördüğüö bir post sayesinde başlamıştım dizinin başlangıcının 15. yılıydı, amacım 31 martta 9. sezonun final bölümünü izlemek o gün dizinin final verdiği tarihti.
şimdi asıl konuya geri dönersek bu kitaplar Troll amaçlı yazılıp satışta mı yoksa cidden bu kitaplar da kız tavlamak için gereken her şey var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 Mayıs ta doğum günüm var ondan 1 hafta önce şipariş verip kendime güzel bir doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum 🤣🎉

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diziyi yeni izlemeye başlamış ben. :(
Spoiler yedim tşk.
Kusura bakma eğer aklıma gelse yukarı spoiler diye yazardım
Spoiler bile sayılmaz bence çok fazla gözükmüyecek dizi de ama aşırı derece de de bi özelliği olmayacak

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Birini astronot olduğuna inandırabilirsen, o kadar s*lak birini bulursan neden olmasın?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Kitapta olan şeyler onlar. Barney birini tavlamadan önce s*lak ve alkollü olmasına dikkat ediyor.
Neil olduğuna, Google'ın sahibi olduğuna inandırmak gibi şeyler. :D

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhabalar Himym hayranlarını bu blog'a toplayalım
Himym de şuan 7. Sezon 11. Bölümdeyim
------- 5.sezon 8. Bölüm de hatırlar mısınız bilmiyorum ama Barney'in ''Bro Code (Kanka Kanunları)0 ''isimli bir kitabı vardı bütün numaralarını kitaba yazıyordu dizinin ilerleyen sezonlarında yine Bro Code ve başka bir kitap daha gözükecek diye biliyorum
Bölümü izleyip bilgiyi bilmeyenler için şöyle anlatayım

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben 19 Eylül de instagram da gördüğüö bir post sayesinde başlamıştım dizinin başlangıcının 15. yılıydı, amacım 31 martta 9. sezonun final bölümünü izlemek o gün dizinin final verdiği tarihti.
şimdi asıl konuya geri dönersek bu kitaplar Troll amaçlı yazılıp satışta mı yoksa cidden bu kitaplar da kız tavlamak için gereken her şey var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 Mayıs ta doğum günüm var ondan 1 hafta önce şipariş verip kendime güzel bir doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum 🤣🎉
bro code, arkadaşların arasındaki davranışları düzenler. örnek: bro code kural 1: Bro’s before ho’s.

kız tavlamak için olan kitabın ismi playbook. yanlış olmasın. bro code ile kız tavlarsan tarihe geçersin 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,723
Üyeler
161,742
Son üye
korsanicerik
Top Bottom