valla gddr5 (samsung) diyor.
@alpolojix knk alah askina yardimet rx580 4gb pulse kullaniyorum 3 gunluk sistem 7 kere pc ekran karti fanlari bir anda sesi ucak gibi olup kapandi cs ve gta5 de canli yayin izledim 5 saat hicbisey olmadiOLUM ÇOK MUTLUYUM DDU KULLANDIM LAN korkuyodum ama denedim oldu.
güjlü erkek
gecikme nerde.İnanmadım demedim ki
2250 yapıp gecikmeyi de 2'ye ayarla.
Hata alırsan 2200'e düşürürsün.
ben anlamam o işlerden. imzama bak.@alpolojix knk alah askina yardimet rx580 4gb pulse kullaniyorum 3 gunluk sistem 7 kere PC ekran karti fanlari bir anda sesi ucak gibi olup kapandi cs ve gta5 de canli yayin izledim 5 saat hicbisey olmadi
tamam şimdi ben normal voltaj değerlerini kaç yapayım onu söyle.Samsung ise sen direkt 2250 MHz yap bellekleri
HW64Info kullanarak bellek hatası var mı diye kontrol edebilirsin.
gecikme nerde
tamam işte sarı renkli yer. ben normal frekansı kaç yapayım onu söyle.Radeon ayarlarından VRAM Ayarı yazan bölümü aktifleştir.
2250 MHz'yi belleğe yapacaksın bu arada, karta yapıp yakma![]()
tamam şimdi ben normal voltaj değerlerini kaç yapayım onu söyle.
normal frekansı kaç yapayım onu söyle.
kral senin ekran kartın netamam işte sarı renkli yer. ben normal frekansı kaç yapayım onu söyle.
bak dediğini yaptım eğer bi haltlar olursa....Voltaj'ın normalde 1150 olması lazım. 1050 yapıp Unigine Superposition testi yap, hata almazsan ve ekranda karıncalanma falan olmazsa 1040'a çek. Böyle böyle düşür. Hata alırsan veya karıncalanma olursa 10 mV eklersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal frekansı 1300'de bırak -eğer performansından memnunsan- ki voltajı düşürüp ısıyı azaltabilesin.
kral senin ekran kartın ne
bak dediğini yaptım eğer bi haltlar olursa....