Başardım Beyler Bayanlar.

OLUM ÇOK MUTLUYUM DDU KULLANDIM LAN korkuyodum ama denedim oldu.
güjlü erkek
@alpolojix knk alah askina yardimet rx580 4gb pulse kullaniyorum 3 gunluk sistem 7 kere pc ekran karti fanlari bir anda sesi ucak gibi olup kapandi cs ve gta5 de canli yayin izledim 5 saat hicbisey olmadi

İnanmadım demedim ki :D

2250 yapıp gecikmeyi de 2'ye ayarla.
Hata alırsan 2200'e düşürürsün.
gecikme nerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix knk alah askina yardimet rx580 4gb pulse kullaniyorum 3 gunluk sistem 7 kere PC ekran karti fanlari bir anda sesi ucak gibi olup kapandi cs ve gta5 de canli yayin izledim 5 saat hicbisey olmadi
ben anlamam o işlerden. imzama bak.

Samsung ise sen direkt 2250 MHz yap bellekleri :D

HW64Info kullanarak bellek hatası var mı diye kontrol edebilirsin.
tamam şimdi ben normal voltaj değerlerini kaç yapayım onu söyle.

tamam şimdi ben normal voltaj değerlerini kaç yapayım onu söyle.

Voltaj'ın normalde 1150 olması lazım. 1050 yapıp Unigine Superposition testi yap, hata almazsan ve ekranda karıncalanma falan olmazsa 1040'a çek. Böyle böyle düşür. Hata alırsan veya karıncalanma olursa 10 mV eklersin.

normal frekansı kaç yapayım onu söyle.

Normal frekansı 1300'de bırak -eğer performansından memnunsan- ki voltajı düşürüp ısıyı azaltabilesin.

Voltaj'ın normalde 1150 olması lazım. 1050 yapıp Unigine Superposition testi yap, hata almazsan ve ekranda karıncalanma falan olmazsa 1040'a çek. Böyle böyle düşür. Hata alırsan veya karıncalanma olursa 10 mV eklersin.

Normal frekansı 1300'de bırak -eğer performansından memnunsan- ki voltajı düşürüp ısıyı azaltabilesin.
bak dediğini yaptım eğer bi haltlar olursa....

Rog Strix 570 8 GB kullanıyormuş.
Ekran Görüntüsü (72).png

böyle yaptım bişey olmaz dimi.

Geri