🔥İndirim BaseUs Şarj Kablolarında 50TL Kupon Fırsatı

Reaksiyon skoru
177
Kupon aşağıdaki 3 üründe geçerlidir.
Sepette otomatik çıkmaktadır.

baseus.webp

199 TL ye 2 metre olanını aldım da çok kullanışsız çıktı. 2 tarafa eşit çıkıyor kablo. Teke taraf çıksa iş yapar. 2 tarafa eşit çıktığı için bütün yük ortada kalıyor boşlukta bırakamıyorsun ağır olduğu için sarkıyor.
Kablo çıkışları da kademeli olduğu için gerektiği kadar çıkaramıyorsun. Beni pek sarmadı ama iadeye değecek kadar para vermedim diye en kötü kablosunu çıkarır kullanırım diye düşünüyorum.

Masa altına monte edip kablosuz bir setup yapmak için iyi olabilirdi ama iki taraftan eşit çıkması bütün espriyi bozuyor.

Bu ne kadar sağlam olabilir ki acaba? Sonuçta sürekli aç kapa yaparak güç uygulanıyor. Uzun süre dayanmaz gibime geliyor.

199 TL ye 2 metre olanını aldım da çok kullanışsız çıktı. 2 tarafa eşit çıkıyor kablo. Teke taraf çıksa iş yapar. 2 tarafa eşit çıktığı için bütün yük ortada kalıyor boşlukta bırakamıyorsun ağır olduğu için sarkıyor.
Kablo çıkışları da kademeli olduğu için gerektiği kadar çıkaramıyorsun. Beni pek sarmadı ama iadeye değecek kadar para vermedim diye en kötü kablosunu çıkarır kullanırım diye düşünüyorum.
Ben bu havalı tipteki kablolardan kullanışlı çıkanını vallahi billahi hiç görmedim.

Bu ne kadar sağlam olabilir ki acaba? Sonuçta sürekli aç kapa yaparak güç uygulanıyor. Uzun süre dayanmaz gibime geliyor.
Sağlamlığına bir şey diyemem görüntü itibariyle baya sağlam duruyor. Özellikle kablosu baya kaliteli ama işte 2 taraftan eşit çıkması bütün işi bozuyor.
En kötü ihtimal kabloyu çıkarıp kullanılır zaten kablo fiyatlarına geliyor.

Geri