Neler Yeni

Başıma gelen bir olay

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Nereden satış yapıyorsunuz?
itemci, kabasal tarzı sitelerden, siteler komisyon kestiği için kendi aramızda hallediyorduk genelde. Hiçbir sıkıntı çıkmamıştı şimdiye kadar, baya al sat yapmıştım, bugün böyle bir şey oldu.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
hesap alım satım yapmak yasak zaten ayrıca valoranta hesap almak çok riskli ilk mail üzerinden çok kolay geri alınabiliyor çocuğun hakkına girmeyin parasını iade edin

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
hesap alım satım yapmak yasak zaten ayrıca valoranta hesap almak çok riskli ilk mail üzerinden çok kolay geri alınabiliyor çocuğun hakkına girmeyin parasını iade edin
Kimsenin hakkına girdiğimi sanmıyorum, böyle bir durum olsaydı zaten olaya kalkışmazdım. Tamamen vicdana kalmış bir şey, zaten vereceğim, zarara girersem gireyim yapacak bir şey yok.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Kimsenin hakkına girdiğimi sanmıyorum, böyle bir durum olsaydı zaten olaya kalkışmazdım. Tamamen vicdana kalmış bir şey, zaten vereceğim, zarara girersem gireyim yapacak bir şey yok.
Şöyle düşün birinden parasını verip hesap alıyosun daha sonra hesap şifresi değisiyor giremiyosun sence hakkına girmiş olmazmısın o parada haram sayılmazmı ?

NespaY

80+ Silver
Riot games ile iletişimi geçip parayı gönderdiğine dair ve ayrıyetten konuşmaların ss'ini de atarsan hesabı geri alma şansın olur mu acaba ? Sonrasında sattığın çocuğa hesabı geri verirsin.
Güldüm buna hesap almak ve satmak yasaktır.

Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Şöyle düşün birinden parasını verip hesap alıyosun daha sonra hesap şifresi değisiyor giremiyosun sence hakkına girmiş olmazmısın o parada haram sayılmazmı ?
Karşımda ki kişinin gerçekten bir hatası yoksa, parayı talep bile etmem. Farklı yollarla halletmeye çalışırdım. Para iadesi yapacağım dediğim gibi, kimsenin hakkına girmeye gerek yok.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
para iadesi yapın ama o hesabı da şikayet edin ki hesabı geri alan kişi de bu işten karlı çıkmasın

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Güldüm buna HESAP SATMAK VE ALMAK YASAKTIR.
Gülünecek veya kötü bir şey söylmemiş, bilmiyor olabilir. Ben de tam olarak bilmiyordum zaten hesabın alındığını bile, normalde metin2'de de bu tarz şeyler ban sebebidir ve yasaktır ama her zaman yapılır, büyük platformları vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

para iadesi yapın ama o hesabı da şikayet edin ki hesabı geri alan kişi de bu işten karlı çıkmasın
Elimde büyük bir kanıt yok, valorant hesabı aldım açıklamasıyla para göndermedim. Herhangi bir havale olarakta sayılabilir.

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Gülünecek veya kötü bir şey söylmemiş, bilmiyor olabilir. Ben de tam olarak bilmiyordum zaten hesabın alındığını bile, normalde metin2'de de bu tarz şeyler ban sebebidir ve yasaktır ama her zaman yapılır, büyük platformları vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde büyük bir kanıt yok, valorant hesabı aldım açıklamasıyla para göndermedim. Herhangi bir havale olarakta sayılabilir.
hocam siz yinede şikayet edin hesaba hangi konumdan girildiğini bulabilirler sanırsam mesajları ve para transferini atın belki bir ihtimal kapatırlar hesabı

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Top Bottom