"fark ettiğimce" şeklinde yazılır.Hayır, ben farkettiğimce de da ya dikkat ederim. Bazen hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum ;zoru yazsam bile SwiftKey saçma sapan değiştiriyor.
"fark ettiğimce" şeklinde yazılır.Hayır, ben farkettiğimce de da ya dikkat ederim. Bazen hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum ;zoru yazsam bile SwiftKey saçma sapan değiştiriyor.
Ne ima ettiğinizi anlamış değilim.Dedi sisteminde 3 koruması olan psu kullanan kanalın forumunun üyesi.
Valiliğe ileti yazmıyorsun, "FORUM" kullananlarla konuşuyorsun.Ekşi Sözlük misali virgül ve noktalama işaretlerine dikkat edip büyük harf kullanmayanlar var. Bu kişilere diyecek bir şeyim yok, lakin büyük harf kullanmalarını arz ederim.
Ya da "fark ettiğim kadar" da yazılabilir."fark ettiğimce" şeklinde yazılır.
Ya tamam da şimdi basit kurallara uymayanlar uyarılmalı.Bu arada birkaç küçük hatadan bir şey olmaz da adam cümleyi bir yazıyor cümlelere mi yoksa çorbaya mı bakıyorum belli değil.
Sağol, düzelttim."fark ettiğimce" şeklinde yazılır.
Niye böyle ifade edemiyozmu yada böyle yazılınca anlamıyonuzmu ?Bence aynen Technopat Sosyal'deki gibi olmalı. En azından insan Türkçeyi güzel kullanarak daha kolay ifade edebilir kendini.
Valiliğe ileti yazmıyorsun, "FORUM" kullananlarla konuşuyorsun.
Eleştiri yapınca ban yiyorsam vay haline zaten buranın. Gerçi birsürü üye var, beni banlasalar kaç yazar.ban çiki çiki ban ban
Üstat sakin.Temel Türkçe kurallarını kullanmak için valiliğe bir şey yazmaya gerek yok.