Adam 1 dakika önce profilime bakıyormuş, abo.epica ab yargıyı dağıtmış
Adam 1 dakika önce profilime bakıyormuş, abo.epica ab yargıyı dağıtmış
Nokta ile cümleyi bitirmek veya - de/-da eklerinin yazım kuralları için bile çok kasıyorsanız bence okul baştan okunabilir.Yukarıdaki logo nun altında yazanı okudunuz mu ? Türkiye nin kasmayan teknoloji platformu!!
epica ya ab demeden olmaz"ab" sıkmadı mı ya?
Yok be! Ab güzel! Eylenceli!"ab" sıkmadı mı ya?
bu ne
Bu şey değil mi? 12 yıl noktalama ve yazım eğitimi görüp "Abi ya cümlenin sonuna nokta koymak istemiyorum" diyenler.
Kardeşim benim kurallara uyalım eyvallah ama yükseltip durma ve şu konuyu . Gerçekten rahatsız olmaya basladimTamam heyecanla yanlış yazabilir.
Ama konu altına yorum yapanların aciliyeti olduğunu düşünmüyorum ve çok basit Türkçe kurallarına uymuyorlar.
"-de" nin ayrı yazımı, "-mı, mısın" ayrı yazımı gibi kurallara uymuyorlar. Okurken gözlerim yoruluyor. Bakın mecazi değil harbiden yoruluyor. Çok çirkin cümleler var.
Bariz Türkçe kurallarına uymayanlar uyarı almalı. Technopat kadar ağır olmasa da bence artık böyle bir kural olmalı.
İçimden bir ses moderatörlerin uğraşmamak için bu kuralı koymadığını söylüyor.
Ben yükseltmiyorum.Kardeşim benim kurallara uyalım eyvallah ama yükseltip durma ve şu konuyu . Gerçekten rahatsız olmaya basladim
Lan vallaha bir şey anlamadım şu yazdıklarından.ya bazı 80+ olan insanlar var böyle geliyorlar 5-10 mesajları var başlığa bu sistem alınır mı? arkaslar falan yazıyorlar sonra yanıt olarak iyi mi? falan yazıyorlar önerirrmisin falan filan çok sinir cidden ben ateş sen taş bile daha iyi
Bu arada gayet açıktı yazdığım şeyBen yükseltmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan vallaha bir şey anlamadım şu yazdıklarından.