- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya siz olmasanız gecem gündüzüm gibi monoton olacak.Benimde
Ya siz olmasanız gecem gündüzüm gibi monoton olacak.Benimde
Monoton ne demek?Ya siz olmasanız gecem gündüzüm gibi monoton olacak.
Doğru diyorsun ha . Şaka bir yana mesela "mantıklı ve devrik olmayan" arasına virgül koymadığın için 2-3 kere okumam gerekti anlamam için.10 dakika sonra Nocturne:
Abe kuralları kaldırın abe 300 uyarı . Açıkçası elimden geldiği kadar mantıklı devrik olmayan cümle kurmaya çalışıyorum. Bana kalırsa sadece devrik olmayan ve büyük harf kurallarına uyulmuş cümle olsun yeter.
Biz de çocuk sayılırız ama yeni gelen 80+ ların neredeyse hepsi aşırı çocuk izoly alma hayalleri falan var ve yazmayı gram bilmiyorlar genelde cahil kesime giren insanlardan bahsediyorum cidden çok sinir oluyorum. Şuan bende düzgün yazmıyorum ama yeri geldiği zaman yazıyorum. Ne bileyim overclock yardımı sistem tavsiyesi falan böyle şeylerde daha çok özenerek yazıyorum bir de benim düzgün yazmayan insanlara yardım edesim gelmiyor o yüzden bazen etiketlensem bile cevap vermiyorumBi' şey itiraf edeyim mi? Konuyu açma sebebim işte bu 80+ lar.
Bak en kötü psu verimliliğinden ne beklersin ki?
Ciddi soru mu yoksa cevapladıktan sonra "bilyok çok bilmiş" diyeceğin bir soru mu?Monoton ne demek?
Ciddi soru.Ciddi soru mu yoksa cevapladıktan sonra "bilyok çok bilmiş" diyeceğin bir soru mu?
Yardım edesim gelmiyor değil ben direkt konudan çıkıyorum. Hiç bakmıyorum.düzgün yazmayan insanlara yardım edesim gelmiyor
Ben önce koyuyorum, sonra koyunca kötü görünüyor.Noktayı emoji atmadan öncemi koyacağız emoji attıktan sonramı?
ÖRNEK:
Bencede.
Bencede .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddi soru.
Bende tam tersi.Ben önce koyuyorum, sonra koyunca kötü görünüyor.
Monoton : tekdüze, sıkıcı, sıradan.Noktayı emoji atmadan öncemi koyacağız emoji attıktan sonramı?
ÖRNEK:
Bencede.
Bencede .
Ciddi soru.
Zaten açılan sistem toplama yardımı konularının %90’ının boş olduğuna eminim. Gerçekten toplamaya niyeti yok öylesine açayim diyor konu. Gerçekten toplamak isteyen üslubundan belli ediyor.Yardım edesim gelmiyor değil ben direkt konudan çıkıyorum. Hiç bakmıyorum.
Direkt nokta koyma da emoji nokta görevi görsün.Noktayı emoji atmadan öncemi koyacağız emoji attıktan sonramı?
ÖRNEK:
Bencede.
Bencede .
Ciddi soru.
Sen beni basit mi sandın an? Gördüğüm oc konularına da bakıyorum. Cevap yazmıyorum ama cevap yazanları okuyup bilgileniyorum. RevDeisDou sen vesaire. Kandes de derdim ama o 1 ay ceza almış.Zaten açılan sistem toplama yardımı konularının %90’ının boş olduğuna eminim. Gerçekten toplamaya niyeti yok öylesine açayim diyor konu. Gerçekten toplamak isteyen üslubundan belli ediyor.