Neler Yeni

Başkası alıcakken daha yüksek fiyat verip almak günah mı sizce

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Başkası alıcakken daha yüksek fiyat verip almak günah mı sizce
başaksının ticaretine mani oldum gibi bir şey

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
düşünmüyorum satıcıyla alaklı bişey bu önceki ile anlasma saglamıssa ondan cayarsa satıcının karaktersılıgı

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer birşeyde iki taraf sözleşip anlaştıysa bozan taraf ayıp etmiş olur. Günah veya değil onu biz bilemeyiz.
düşünmüyorum satıcıyla alaklı bişey bu önceki ile anlasma saglamıssa ondan cayarsa satıcının karaktersılıgı
şimdi şöyle adam dolap üzeri almış bende gelip elden alırım hocam dedim 900 veririm dedim ekstra

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,136
İsim
Kadir
Zamanında istemeden de olsa benzerini yaptım biri beni oyaladı onu tam sayamam ama başka birinin alacağı ürünü ben almıştım birkaç ay sonra hiç güzel şeyler yaşamadım o kişiden helalliğimi almama rağmen sonrasında ona ekran kartı vs buldum
Açıkçası aç gözlü olmamak gerekiyor burada sen ikisinin anlaşmasını bozmuyorsan sıkıntı yok satıcının vicdanına ve karşı tarafa dönüşüne bağlı.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ne günahı hocam saçma şeylere günah demeyin. Bu ahlakla nitelendirilmelidir bence. Eğer alacak kişinin ihtiyacı olan bir şeyse ve bu hayati önem arz ediyorsa ahlak açısından yoksun bir ticaret dönmüştür SATICI adına. Eğer random bir şey dönmüşse satıcı karlılığını düşünerek daha fazla para talep etmesi doğaldır. Sen teklif edersin. Satıcı ister satar ister satmaz seni bağlayan bir durum söz konusu olamaz bence

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
satıcı ile alakalı bence yüksek fiyat verebilirsin

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
aslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesala
yani size yapılmasından hoşlanmicanız şeyi başkasına yapmakta iyi bir şey değil tabi rahatsızlık oluşturur dini açıdan günahmıdır değil midir fikrim yok ama satınında payı var . Ne aldığınıza göre de değişir tabi sistem falan mı aldınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
hayri ceylan
aslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesala
kendin cevabını vermişsin aslında. Satıcının başkasıyla anlaştığını bildiğin halde böyle bir şey yaptıysan uygun değil tabii. Başta satıcı sonrasında sen diğer alıcı arkadaşa ayıp etmişsiniz.

YazılımKafa

80+ Silver
Bence de yapmasan daha hoş olurmuş. Sende kendine yapılmasını istemiyorsun bide

Top Bottom