Eğer birşeyde iki taraf sözleşip anlaştıysa bozan taraf ayıp etmiş olur. Günah veya değil onu biz bilemeyiz.
şimdi şöyle adam dolap üzeri almış bende gelip elden alırım hocam dedim 900 veririm dedim ekstradüşünmüyorum satıcıyla alaklı bişey bu önceki ile anlasma saglamıssa ondan cayarsa satıcının karaktersılıgı
yanlış veye günah bişey değil günümüz sistemi buBaşkası alıcakken daha yüksek fiyat verip almak günah mı sizce
başaksının ticaretine mani oldum gibi bir şey
yanlış veye günah bişey değil günümüz sistemi bu
aslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesalasatıcı ile alakalı bence yüksek fiyat verebilirsin
yani size yapılmasından hoşlanmicanız şeyi başkasına yapmakta iyi bir şey değil tabi rahatsızlık oluşturur dini açıdan günahmıdır değil midir fikrim yok ama satınında payı var . Ne aldığınıza göre de değişir tabi sistem falan mı aldınız ?aslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesala
kendin cevabını vermişsin aslında. Satıcının başkasıyla anlaştığını bildiğin halde böyle bir şey yaptıysan uygun değil tabii. Başta satıcı sonrasında sen diğer alıcı arkadaşa ayıp etmişsiniz.aslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesala
Bence de yapmasan daha hoş olurmuş. Sende kendine yapılmasını istemiyorsun bideaslında anlaştı biriyle ben bozdum kapora falan attım direk o yüzden bi an içim rahat etmedi başıma gelse benim hoşuma gitmezdi mesala