Neler Yeni

Yardım Basketbol ayakkabısı alacağım ama çok pahalılar

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
Abi pandemi dönemi falan derken 2 senedir basketbol oynamıyordum. Pandemi öncesi giydiğim ayakkabı 44 numara şuan ayağım 46 47 kürek gibi. Ve ayakkabılar da çok pahalı. Eğer varsa bildiğiniz uygun fiyatlı güzel bir ayakkabı link atarsanız memnun olurum. Teşekkürler

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende yeni ayakkabımı decatlondan aldım fena değil güzel ayakkabıları var. önceki ayakkabım kyrie flytrap di ona göre tabanı falan kötü ama idare ediyor patlayana kadar devam

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Abi pandemi dönemi falan derken 2 senedir basketbol oynamıyordum. Pandemi öncesi giydiğim ayakkabı 44 numara şuan ayağım 46 47 kürek gibi. Ve ayakkabılar da çok pahalı. Eğer varsa bildiğiniz uygun fiyatlı güzel bir ayakkabı link atarsanız memnun olurum. Teşekkürler
Tamamı ABD ithali olduğu için, normal fiyatların uçmuş olması. Geriye de Decathlon'daki pek geniş olmayan seçenek yelpazesi kalıyor...

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende yeni ayakkabımı decatlondan aldım fena değil güzel ayakkabıları var. önceki ayakkabım kyrie flytrap di ona göre tabanı falan kötü ama idare ediyor patlayana kadar devam

Tamamı ABD ithali olduğu için, normal fiyatların uçmuş olması. Geriye de Decathlon'daki pek geniş olmayan seçenek yelpazesi kalıyor...
Link atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ne diyeyim her geçen ay daha da artıyor bu ay almasam sonraki ay, geçen ay neden almadım diyorun

Reis sen bana şöyle güzel beğendiğin kaliteli tabanı falan iyi max 800 tl ayakkabı linki atar mısın mecbur biriktirip alcağım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Link atar mısınız

Ya ne diyeyim her geçen ay daha da artıyor bu ay almasam sonraki ay, geçen ay neden almadım diyorun

Reis sen bana şöyle güzel beğendiğin kaliteli tabanı falan iyi max 800 TL ayakkabı linki atar mısın mecbur biriktirip alcağım
Şu an meşgulüm, birazdan atayım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olur olur farketmez daha para biriktireceğim 🤠
Hocam kyrie 6 bakabilirsiniz en son hatırladığım 800 civarı fiyatı vardı bi Nike outlet de denemiştim aşırı beğenmiştim ancak fiyatı tuzlu gelmişti. Kyrie 7 de bakabilirsin ama 1300 tl tabi o ayakkabı. Kyrie bakabilirsin diyorum çünkü bu zamana kadar 2 tane kyrie ayakkabım oldu gerek zoom tabanı gerek tasarımı gerek iç yapısıyla iki ayakkabımdan da memnun kalmıştım.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kyrie 6 bakabilirsiniz en son hatırladığım 800 civarı fiyatı vardı bi Nike outlet de denemiştim aşırı beğenmiştim ancak fiyatı tuzlu gelmişti. Kyrie 7 de bakabilirsin ama 1300 TL tabi o ayakkabı. Kyrie bakabilirsin diyorum çünkü bu zamana kadar 2 tane kyrie ayakkabım oldu gerek zoom tabanı gerek tasarımı gerek iç yapısıyla iki ayakkabımdan da memnun kalmıştım.
Kyrie 6nın tabanı sert yazmışlardı var mı öyle bir durum

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kyrie 6nın tabanı sert yazmışlardı var mı öyle bir durum
Bana çok rahat gelmişti. Bu gibi durumlar ayak yapısına göre değişir. Denemeden almayın derim. İnternetten bile alsanız öncesinde bi mağazada deneyin öyle alın bence.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
Bana çok rahat gelmişti. Bu gibi durumlar ayak yapısına göre değişir. Denemeden almayın derim. İnternetten bile alsanız öncesinde bi mağazada deneyin öyle alın bence.
Tamamdır. Benim ayağım 46 47 ve taraklı o yüzden kolay ayakkabı bulamıyorum zaten

PinsizAMD

80+ Bronze
Şey bütçeniz ne kdr?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
hangi pozisyonda oynuyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom