🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

Turbox ve Dragos ayrı Dragos ürünlerde daha fazla kalite var anladığım kadarıyla 999 TL'ye al bi dene Alseye ürün zaten bence bu paraya daha iyisini bulamazsın ama sen bilirsin
İstediğinizi alın ben karışmıyorum. Alırsam pişman olurum o soğutucuyu. Bir ekran uğruna 50 derece kullanmam

bu fiyata daha iyisi yok pc hocası paylaştı storysine bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu algıyla nasıl yaşıyosun anlamıyorum adamlar güzel kampanya yapmış pchocasına reklam vermiş mis gibi fiyat yapmış algıları değişmiş demekki evet eskiden kötüydü de toparlamaya çalışıyorlar alseye'ye ürün ürettirmişler önyargınız batsın

egzoz yazmazlar reverse yazmamasına dikkat et
1761917826101.webp

BAŞLIYORUZ BAŞLIYORUZ BAŞLIYORUUZZZZ aldımm

Aynalı fanların fiyatı çok iyiymiş. Tanesi 200e geliyor

Hayırlı olsun hocam

Atomu aradım sordum kargolar pazartesi çıkıcakmış hafta sonu çalışmıyolarmış
acelem yok geç olsun güç olmasın teşekkürler bu arada

kontrolcü kumanda da var yanında

ne demek hocam taktıktan sonra kasa fotosu bekliyorum beyaz beyaz güzel durur
Onu görmedim ben. Kontrolcü zaten 300 400 TL

Şimdi asıl önemli olan hangi renk almam gerektiği. Sistemi haftaya satıyorum ona göre toplamam lazım 😄

kontrolcü kumanda da var yanında

ne demek hocam taktıktan sonra kasa fotosu bekliyorum beyaz beyaz güzel durur
tabi ki başım gözüm üstüne

o 4 lü kasa fanı bende var reverse olan
hepsiburadfadan almıştım 800 küsür lira bir şeydi

sakın ama sakın almayın

fanlar fake pwm

4 pin ancak hiç bir anakartta pwn fan ayarı yapılamıyor kendi kontrolcüsü bile yapamıyor

Dc olarak fan hızı ayarladım kullanıyorum dc ile sessiz ama sabit kısığa getirdim. fake pwm fans diye aratırsanız temu dan alıp redditte konu açanlar var:)

ancak rgb leri düzgün çalışıyor oldukça şık görünüyor

orta kısmında ışlık yok sadece çerçeve.

ben iade etmedim uğraşamam sonuçta pavyon kasamı tam pavyon yaptı

gidin thermalright alın
hocam benim soğutma gibi bir problemim yok görüntü için aldım sadece, bilgisayarın hava akışına ve sıcaklığına zararı olmadığı sürece sıkıntı yok. Sessiz ve rgb leri düzgün çalışsın kafi bana. Beklentilerimi karşılayabilir değil mi?

hocam benim soğutma gibi bir problemim yok görüntü için aldım sadece, bilgisayarın hava akışına ve sıcaklığına zararı olmadığı sürece sıkıntı yok. Sessiz ve rgb leri düzgün çalışsın kafi bana. Beklentilerimi karşılayabilir değil mi?
RGB'leri baya iyi duruyo youtube kanallarından baktım

hayırlı olsun hocam

REVERSE fan ters bıçaktır dışardaki havayı içeri alır üste takılmaz üste egzoz takılır ama tavsiye senin hocam
Hocam tabii ki tercih dediğiniz gibi, ben mesela linkteki siyah 4lü kasa fanını alıcam reverse olsa da. 3 adedini üste takıcam 1 adedi de aşağıya. Benim için mesela reverse olması daha iyi çünkü kasam yerde duruyor masamda alan olmadığı için. Bu sebepten görselden de anlayacağınız gibi ben kasaya tepeden bakıyorum genelde. Reverse fanları da ön kısmı tepeye bakacak şekilde takınca hem görüntü yukarıdan güzel olur hem de içerideki havayı yukarıya doğru egzoz yapar. Ancak kalitelerini merak ediyorum fiyatı baya uygun tanesi 200 tl’ ye tertemiz duruyor.

Ekler

• PCKasa.webp
    PCKasa.webp
    129.4 KB · Hit: 25

Şimdi asıl önemli olan hangi renk almam gerektiği. Sistemi haftaya satıyorum ona göre toplamam lazım 😄
Tercih senin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,384
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri