Neler Yeni

Başlangıç için Gitar önerisi

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
1000 TL bütçem var başlangıç için ne alabilirim

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Tam bilmiyorum fiyatlarını ama valencia güzel cg serisi ben o seriye sahip bir gitar ile öğrendim
IMG_20210511_220322.jpg

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bendeki bu gitar klasik elektro kısa kasa ama sesi çok çok güzel

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bass gitarla ilgiliydi hocam. Bir tane de akustik gitar için hazırlıyordum da çok uzun oldu, onu atmadım galiba.

@Buraks hangi gitarla başlamayı düşünüyorsun? Klasik/akustik/elektro?
Elektro hoşuma gidiyor fakat sizin öneriniz nedir snrm klasik gitarla başlarım ilerleyen zamanlarda elektro ya geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bass gitarla ilgiliydi hocam. Bir tane de akustik gitar için hazırlıyordum da çok uzun oldu, onu atmadım galiba.

@Buraks hangi gitarla başlamayı düşünüyorsun? Klasik/akustik/elektro?
Bütçe arttırmak gerekiyorsa denerim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Elektro hoşuma gidiyor fakat sizin öneriniz nedir
Dinlediğiniz müziklere ve çalmak istediğiniz türe göre seçim yapmak daha doğru olur.

Elektro gitarda şöyle bir durum var, sadece gitarı alınca bir işe yaramıyor. Bunun yanına ya amfi ya prosesör ya da ses kartı almanız lazım, 1000 TL bütçeye bunları sıkıştırmak sıkıntı.

Klasik ile akustik arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Hangi müziği icra etmek istiyorsunuz o önemli. Youtube'dan seslerini ve tarzları dinleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz veya kapanmadan sonra bir müzik markete gidip ikisini de elinize alıp tınılarına bakabilirsiniz.

Klasik gitarlara hakim değilim, Yamaha C40 iyi diyorlardı yıllar evvel.
Akustik düşünürseniz Cort AD810 ve Squier SA150'ye bakılabilir. Fiyatları 1100-1200 TL civarındaydı.
Akustik gitar başlangıçta parmaklarınızı biraz acıtacaktır, zamanla parmak uçlarınız sertleşince sorun kalmaz.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Dinlediğiniz müziklere ve çalmak istediğiniz türe göre seçim yapmak daha doğru olur.

Elektro gitarda şöyle bir durum var, sadece gitarı alınca bir işe yaramıyor. Bunun yanına ya amfi ya prosesör ya da ses kartı almanız lazım, 1000 TL bütçeye bunları sıkıştırmak sıkıntı.

Klasik ile akustik arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Hangi müziği icra etmek istiyorsunuz o önemli. Youtube'dan seslerini ve tarzları dinleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz veya kapanmadan sonra bir müzik markete gidip iki

Akustik düşünürseniz Cort AD810 ve Squier SA150'ye bakılabilir. Fiyatları 1100-1200 TL civarındaydı.
Akustik gitar başlangıçta parmaklarınızı biraz acıtacaktır, zamanla parmak uçlarınız sertleşince sorun kalmaz.
Tamam teşekkür ederim

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Klasik ile akustik arasında bir tercih yapmak daha mantıklı olur. Hangi müziği icra etmek istiyorsunuz o önemli. Youtube'dan seslerini ve tarzları dinleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz veya kapanmadan sonra bir müzik markete gidip ikisini de elinize alıp tınılarına bakabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için akustik çok sıkıntı be kanka hem bare konusunda hem de dediğin barmak konusunda

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yeni başlayanlar için akustik çok sıkıntı be kanka hem bare konusunda hem de dediğin barmak konusunda
Aynen dostum. İlerde elektro'ya geçeceğim dediği için biraz akustik'in üzerinde durdum. Senin önerdiğin gitarı da alabilir (y)
Almira mı Admira mı öyle bir marka klasik gitar vardı kuzenimde, onun da sesi çok iyiydi.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Aynen dostum. İlerde elektro'ya geçeceğim dediği için biraz akustik'in üzerinde durdum. Senin önerdiğin gitarı da alabilir (y)
Almira mı Admira mı öyle bir marka klasik gitar vardı kuzenimde, onun da sesi çok iyiydi.
Şimdi öneriniz Gökhan'ın önerdiği mi yakin zamanda alacağım da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,646
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom