scooter alabilirsin cunku ilk baslarda dusme olasiligin yuksek birde ikinci el alirsan icin jizz etmez pek fazla uzulmessin honda activa yada pcx sh125 alabilirsibAklımda cross ve naked var 125cc lik parçası sağlam, sorun çıkarmayacak ve 110-120 km hız yapacak bir motor lazım önerileri bekliyorum
Ya 1 sene boyunca okula gidip gelicem o yüzden, scooter da istemiyorum bı yandan en başından vitesli alışmak istiyorumscooter alabilirsin cunku ilk baslarda dusme olasiligin yuksek birde ikinci el alirsan icin jizz etmez pek fazla uzulmessin honda activa yada pcx sh125 alabilirsib
Sağol reishocam qj motor srk 125 s önerebilirim ama servis ve yedek parçadan sıkıntı çekebilirsin çinli bir marka her an ne olacağı belli olmaz ben sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmez. top speed 124 6 vites sıvı soğutma tft ekran ön arka abs vites göstergesi mevcut tipi de güzel başlangıç için gerekli bütün özellikler mevcut.
RİCA EDERİM. BEN ÖNCE 50CC SCOOTER KULLANDIM SONRA A2 ALDIKTAN SONRA İLK VİTESLİ MOTOSİKLET OLARAK QJ SRK 125 S TERCİH ETTİM ÖNCELİĞİM VİTES GÖSTERGESİ VE ABS OLMASIYDI. YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA.Sağol reis
EYVALLAH KRAL BENDE 125 İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM QJ SRK 125S ALİCAM FİKRİN İÇİN SAĞOLRİCA EDERİM. BEN ÖNCE 50CC SCOOTER KULLANDIM SONRA A2 ALDIKTAN SONRA İLK VİTESLİ MOTOSİKLET OLARAK QJ SRK 125 S TERCİH ETTİM ÖNCELİĞİM VİTES GÖSTERGESİ VE ABS OLMASIYDI. YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA.
parca fiyatları cok pahalı baslangıc ıcın pahalı kalır tabi parası varsa sıkıntı yokHonda CB125R
Yamaha MT125