Neler Yeni

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
İşin ehli arkadaşlar, başlangıç için hangisini almak mantıklı? CBR daha çok hoşuma gidiyor görünüş olarak. Genel anlamda + ve -'lerine göre değerlendirirsek hangisini alıp uzun bir süre sıkıntısız kullanabilirim? Kaza durumunda yedek parçası vs. olsun, güvenliği olsun, kullanımı vs. olsun tüm detaylarıyla ele aldığımızda başlangıç (uzun süre kullanırım büyük ihtimal) hangisi daha mantıklı? Arkadaşlar bu ciddi bir konu olduğu için lütfen sadece bu işi gerçekten bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
1615238837489.png

1615238987898.png

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İşin ehli arkadaşlar, başlangıç için hangisini almak mantıklı? CBR daha çok hoşuma gidiyor görünüş olarak. Genel anlamda + ve -'lerine göre değerlendirirsek hangisini alıp uzun bir süre sıkıntısız kullanabilirim? Kaza durumunda yedek parçası vs. olsun, güvenliği olsun, kullanımı vs. olsun tüm detaylarıyla ele aldığımızda başlangıç (uzun süre kullanırım büyük ihtimal) hangisi daha mantıklı? Arkadaşlar bu ciddi bir konu olduğu için lütfen sadece bu işi gerçekten bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Motorlardan hiç anlamam bu attığın modeller ne kadara satılıyor?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ehliyetin A1 ise maksimum 125cc kullanabiliyorsun diye biliyorum.

Son düzenleme:

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Ehliyetin A2 ise maksimum 125cc kullanabiliyorsun diye biliyorum.
Hayır a2 600cc kullanır eğer ilk bineceksen bütçen 10k fln sa ybr ye bin yada mh drift olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlerde yzf r25 modelini düşün hondayı aklından çıkar bence

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır a2 600cc kullanır eğer ilk bineceksen bütçen 10k fln sa ybr ye bin yada mh drift olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlerde yzf r25 modelini düşün hondayı aklından çıkar bence
Pardon A1'miş, kontrol ettim şimdi.
A1 varsa 200NS'ye binemez o zaman.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Pulsar ın modelleri biraz fazla pahalı ama zevkler tartışılmaz iyi motordur

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim anlamadığım üstte neden 600 rr ın fotoğrafı var :D.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlerde yzf r25 modelini düşün
Düşünmesin bence, kuzenim kaza yaptı. Sadece sol taraftaki grenajlar ve orta maşa için 14.000 istemişlerdi.
Yine kendi bilir tabi, parasını verecek olan o.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hiç kullanmadım ama 1 ay sonra ehliyete başvuracağım almadan önce de bayağadır araştırıyorum zaten. ayrıca a1 ehliyet ile 200 lük kullanırsan polis ceza yazabilir haberin olsun.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Ozaman millet amg ye binmesin yan aynalar 30 bin tl

Top Bottom