Tarihine göre oynasan kâfidir. Hikayelerin birbiriyle bağlantısı yoktu hatırladığım kadarıyla.Arkham Collection 20tl ye inmiş indirimlerle bende az önce aldım içinde
Arkham Asylum
Arkham City
Arkham Knight bulunuyor hangi sırayla oynamalıyım ? Arkham origins almayı düşünmüyorum
tamamdır kankam teşekkürlerTarihine göre oynasan kâfidir. Hikayelerin birbiriyle bağlantısı yoktu hatırladığım kadarıyla.
Batman: Arkham City (2011)
Batman: Arkham Knight (2015)
Batman: Arkham Origins (2013)
Batman: Arkham Asylum (2009)
Hikayelerin bağlantıları var.Tarihine göre oynasan kâfidir. Hikayelerin birbiriyle bağlantısı yoktu hatırladığım kadarıyla.
Batman: Arkham City (2011)
Batman: Arkham Knight (2015)
Batman: Arkham Origins (2013)
Batman: Arkham Asylum (2009)
Valla hiç hatırlamıyorum. Bir örnek verebilir misin mesela?Hikayelerin bağlantıları var.
Origins
Asylum
City
Knight
olarak oynarsan daha rahat anlayabilirsin hikayeyi.
Ben en son Knight oynadım. Hikayeyi o kadar anlamadım ki anlatamam. Her yıl seriyi 1 defa daha bitiren arkadaşıma söyledim ve bana bir ***** olduğumu ve hikaye olarak aynen bu şekilde oynamam gerektiğini söyledi.Valla hiç hatırlamıyorum. Bir örnek verebilir misin mesela?
Ben de bütün oyunlarını oynadim ancak hikaye ile bağlantılarını gerçekten hatırlamıyorum. Bağlantılar Ya çok zayıf kalmış ya da ben dikkat etmemişim. Ancak ayrı ayrı oynasak bile hikayelerini anlıyorsun ve güzelce takip edebiliyorsun.Ben en son Knight oynadım. Hikayeyi o kadar anlamadım ki anlatamam. Her yıl seriyi 1 defa daha bitiren arkadaşıma söyledim ve bana bir ***** olduğumu ve hikaye olarak aynen bu şekilde oynamam gerektiğini söyledi.
Yazdığın sırayla. (Asylum,city,knight sırasıyla.)Arkham Collection 20tl ye inmiş indirimlerle bende az önce aldım içinde
Arkham Asylum
Arkham City
Arkham Knight bulunuyor hangi sırayla oynamalıyım ? Arkham origins almayı düşünmüyorum
Filmleri-oyunları hep çıkış sırasına göre oyna - izle bence ben öyle yapıyorum anlama açısından sıkıntı da olmuyor zaten aradaki bağlantıları iyi yapıyorlar.Arkham Collection 20tl ye inmiş indirimlerle bende az önce aldım içinde
Arkham Asylum
Arkham City