Z Zwolf0w 80+ Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 1 16 Mayıs 2024 #1 epic indirime girdi 4 tane oyun var epicde Batman Arkham Knight ,The Telltale Batman Shadows Sürümü,Batman Arkham Asylum Game of the Year Edition,Batman Arkham City Game of the Year Edition bu oyunları alırsam bütün hikaye biterm, yoksa eksikmi kalır kalırsa hangileri eksik kalır
epic indirime girdi 4 tane oyun var epicde Batman Arkham Knight ,The Telltale Batman Shadows Sürümü,Batman Arkham Asylum Game of the Year Edition,Batman Arkham City Game of the Year Edition bu oyunları alırsam bütün hikaye biterm, yoksa eksikmi kalır kalırsa hangileri eksik kalır
F fractened 80+ Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 45 16 Mayıs 2024 #2 Arkham Asylum Arkham City Arkham Knight telltale batman ayrı bir hikaye pek iyi bir oyun da değil bence sadece 3ünü oynarsan yeterli olur bence
Arkham Asylum Arkham City Arkham Knight telltale batman ayrı bir hikaye pek iyi bir oyun da değil bence sadece 3ünü oynarsan yeterli olur bence
Ö.F.Ö 80+ Silver Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2,921 Reaksiyon skoru 1,513 16 Mayıs 2024 #3 Kaynak: Technopat Forum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Mayıs 2024 Şahsen ben Asylum'dan başladım, City'den devam ediyordum fakat bıraktım. Üst üste iki batman oyunu bıktırmıştı.
Kaynak: Technopat Forum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 16 Mayıs 2024 Şahsen ben Asylum'dan başladım, City'den devam ediyordum fakat bıraktım. Üst üste iki batman oyunu bıktırmıştı.
F fractened 80+ Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Reaksiyon skoru 45 16 Mayıs 2024 #4 origins hikayesiyle çok alakasız gelmişti bana diğer 3lemeyle çok bağdaştıramamıştım kafamda nedense