Neler Yeni

Battlefield 1 "Does not appear to be installed" hatası

MYUYGAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uygar Yılmaz
Oyunu Steam üzerinden açmaya çalışıyorum fakat Origin başlıktaki hatayı veriyor. EA Play değil.
Not: Diğer konulara baktım. Türkçe karakterlerle ilgili bir sorun olduğu söylenmiş fakat oyunu kurulu olduğu dizinlerde Türkçe karakter göremiyorum.
Yerel Disk (D: > Steam > steamapps > common > Battlefield 1).
Yok mudur bi çözümü ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak Gür
Oyunu Steam üzerinden açmaya çalışıyorum fakat Origin başlıktaki hatayı veriyor. EA Play değil.
Not: Diğer konulara baktım. Türkçe karakterlerle ilgili bir sorun olduğu söylenmiş fakat oyunu kurulu olduğu dizinlerde Türkçe karakter göremiyorum.
Yerel Disk (D: > Steam > steamapps > common > Battlefield 1).
Yok mudur bi çözümü ?
Oyunu birde Origin üzerinden açmayı dene istiyorsan / Orada gözüküyor ise belki çözülebilir, bende EA PLAY de BF5 öyle açılıyor birtek./ /EA PLAY değil demişsin ama belki aynı çözüm işe yarar./

MYUYGAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uygar Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu birde Origin üzerinden açmayı dene istiyorsan / Orada gözüküyor ise belki çözülebilir, bende EA PLAY de BF5 öyle açılıyor birtek./ /EA PLAY değil demişsin ama belki aynı çözüm işe yarar./
Malesef yine aynı hata

MYUYGAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uygar Yılmaz
Birde "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" yapın steam üzerinden. Belki bu çözebilir eğer çözmüyor ise ben daha farklı bir şey bilmiyorum.
Onuda denemiştim ama nafile teşekkür ederim yinede

MYUYGAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uygar Yılmaz
Acaba çözümünü bilen var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözdüm sorunu. İlk önce Origini sildim ve Steami yönetici olarak başlattım. Sonrasında oyun dosyalarını doğruladım ve oyna tuşuna bastım Sonrasında Steam origini indirdi ve hesabıma giriş yaptım şu an sorunsuz oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom