Neler Yeni

BATTLEFİELD 1 VS RAİNBOW SİX SİEGE

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Oğuzhan topuz
Arkadaşlar başlıktaki gibi iki oyundan birini alıcam siz hangisini tavsiye edersiniz ikisi farklı dönemler biliyorum ancak online oyuncu sayısında hangisi daha ileriye dönük

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
İkisi de?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Arkadaşlar başlıktaki gibi iki oyundan birini alıcam siz hangisini tavsiye edersiniz ikisi farklı dönemler biliyorum ancak online oyuncu sayısında hangisi daha ileriye dönük
İkisi farklı oyun hocam yani Minecraft ile CS go yu karşılaştırmak gibi 😁 bf1 açık dünya da geçen koşarak adam vurabilecegin bir oyun ama rainbow çok farklı tamamen taktiksel ve yeri geldiginde tek mermide öldügün bir oyun baya kafa gerekiyor yoksa üst elolarda duvarın arkasından sineğin gireceği kadar geniş bir delikten tek mermide ölürsün. Oyuncu sayısı rainbowda daha çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Bf 1 al knk daha iyi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
İkisi bambaşka oyun, BF1 EA'da 20TL olması lazım. Mümkünse ikisini de alın

ruaF1912

80+ Bronze
Battlefield 1 ve 5 hileden geçilmiyor, almanı tavsiye etmem. Şuan ki indirimlerden sonra şimdi daha beter olmuştur. Tab tuşuna bastığında Top Frag' da çinli görürsen direkt oyundan çıkmanı anlayacaksın. R6 al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Oğuzhan topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkür ikisi toplam 120 TL gibi fiyat yapıyor ikisinide alıcam

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tugay gedik
BF1 de çok güzel Rainbowda güzel. Rainbowda sadece öğrenmek biraz zor harita bilgisi ve operatör bilgisi gerektiiyor. Mesela ben rainbowa ilk başladığımda duvar dibine bir yere pusmuştum biranda duvarlar falan patladı öldüm :D alışmak zor rainbowa ama zevkli oyun

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Bence rainbow six siege in oyuncu kitlesi daha fazla ve daha da uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum ama bf1 de ültimatom alırsan üzmez 2 yıl daha idare edeceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,869
Üyeler
163,230
Son üye
fatihanily
Top Bottom