Neler Yeni

Battlefield 2042 EA Play'e gelecek mi?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Arkadaşlar Battlefield 2042 alacağım ama bir oyuna 500tl verilmez. Xbox Gamepass ultimate kullanıyorum onda EA play de var. İnternette EA Play'e gelecek mi diye net bir bilgi bulamadım. EA play pro'ya ultimate sürümü ile gelecek. Ancak xboxta sadece EA play var, pro olan versiyonu yok. EA play sayfasına girdiğimde Ekim'in 15 inden sonra 10 saatlik oynama imkanı sunuyor yazıyor. Oyun Ekim'in 22sinde çıkıyor. Ayın 22sinden sonra EA Play'e sahip olanlar istediği gibi oynayabiliyor mu. İnternette net bir bilgi bulamadım bilen varsa yazabilir mi?

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır
Arkadaşlar Battlefield 2042 alacağım ama bir oyuna 500tl verilmez. Xbox Gamepass ultimate kullanıyorum onda EA play de var. İnternette EA Play'e gelecek mi diye net bir bilgi bulamadım. EA play pro'ya ultimate sürümü ile gelecek. Ancak xboxta sadece EA play var, pro olan versiyonu yok. EA play sayfasına girdiğimde Ekim'in 15 inden sonra 10 saatlik oynama imkanı sunuyor yazıyor. Oyun Ekim'in 22sinde çıkıyor. Ayın 22sinden sonra EA Play'e sahip olanlar istediği gibi oynayabiliyor mu. İnternette net bir bilgi bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
Büyük ihtimalle 10 saatlik deneme sürümü gelir fifa 21de oldugu gibi sonra tam sürüm gelebilir yillardir oyunlara 500tl veren bir konsol oyuncusu olarak pcdede oyun fiyatlarının böyle artması beni üzüyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende net bir bilgi bulamadım ancak EA Play'de gelirse başta saat kısıtlama ile gelebilir.
Şimdi sen bu bilgiyi öğrenince veya ogrenmeyince ne değişecek? Sonuç olarak her türlü oyunu bekleyip görmeyecek miyiz?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende net bir bilgi bulamadım ancak EA Play'de gelirse başta saat kısıtlama ile gelebilir.
Şimdi sen bu bilgiyi öğrenince veya ogrenmeyince ne değişecek? Sonuç olarak her türlü oyunu bekleyip görmeyecek miyiz?
EA play e sahip olduğum için eğer ön sipariş verirsem %10 indirimle alacağım. O yüzden oyun çıkmadan bunu öğrenmem lazım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
EA play e sahip olduğum için eğer ön sipariş verirsem %10 indirimle alacağım. O yüzden oyun çıkmadan bunu öğrenmem lazım.
Oyunun çıkmasına daha 3 ay var. Biraz daha zaman geçmesi lazım belli olması için.
Yüzde 10 indirimle ne kadara denk geliyor oyun?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Oyunun çıkmasına daha 3 ay var. Biraz daha zaman geçmesi lazım belli olması için.
Yüzde 10 indirimle ne kadara denk geliyor oyun?
Xbox series x için optimize edilmiş versiyonu 550 TL den 500 TL ye geliyor. 50 lira 50 liradır.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Xbox series x için optimize edilmiş versiyonu 550 TL den 500 TL ye geliyor. 50 lira 50 liradır.
Ama EA play e de para verdin. Hemen hemen aynı fiyata gelmiyor mu?
Ha belki ön siparişin bir avantajı vardır onu bilmiyorum.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Ama EA play e de para verdin. Hemen hemen aynı fiyata gelmiyor mu?
Ha belki ön siparişin bir avantajı vardır onu bilmiyorum.
Gamepass aldım içinde EA play var. En azından hem indirim hem yanında 300tane oyun. 1 aylık Gamepass bedavaya gelmiş gibi olacak.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,042
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Gamepass aldım içinde EA play var. En azından hem indirim hem yanında 300tane oyun. 1 aylık Gamepass bedavaya gelmiş gibi olacak.
Anladım dostum. Her türlü daha pahalıya alacaksın herhalde. Biz 419 liraya alabiliyoruz. Konsolda ki fiyat pahalıymış.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Anladım dostum. Her türlü daha pahalıya alacaksın herhalde. Biz 419 liraya alabiliyoruz. Konsolda ki fiyat pahalıymış.
Normali de o fiyatta. Ama Xbox series x için ayrı optimize edilmiş versiyonu var. Onu alacağım o yüzden daha pahalı.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
EA play sayfasına girdiğimde Ekim'in 15 inden sonra 10 saatlik oynama imkanı sunuyor yazıyor. Oyun Ekim'in 22sinde çıkıyor. Ayın 22sinden sonra EA Play'e sahip olanlar istediği gibi oynayabiliyor mu. İnternette net bir bilgi bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
Eski oyunlarıyla aynı mantık. 10 saat oynadıktan sonra, bir daha oynayamıyorsun.
Ayın 15'inde Erken erişim için çıkıyor oyun. O zaman oynamanı önermem. Hatalar olabilir.
22'sinde de 10 saatlik deneme süreni başlatabilirsin. Oyunu beğenirsen de tam fiyattan alabilirsin ya da EA Play'in normal versiyonuna gelmesini bekliyebilirsin.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Eski oyunlarıyla aynı mantık. 10 saat oynadıktan sonra, bir daha oynayamıyorsun.
Ayın 15'inde Erken erişim için çıkıyor oyun. O zaman oynamanı önermem. Hatalar olabilir.
22'sinde de 10 saatlik deneme süreni başlatabilirsin. Oyunu beğenirsen de tam fiyattan alabilirsin ya da EA Play'in normal versiyonuna gelmesini bekliyebilirsin.
EA play in normal versiyonuna tahmini olarak ne zaman gelir sizce?

Top Bottom