Yardım Battlefield 3 Kasma Sorunu

RJHeis

80+
Reaksiyon skoru
12
beyler daha önce bf3 çok kasıyor diye konu açmıştım sorunu anladım görev yöneticisini açınca bf3ün 2gb ram kullandığını gördüm ne varki bellekteki boş alan 2gb sorum şudurki ben pcnin kullandığı o 2gb lık kısmı nasıl azaltırım bir diğer deyişle belleği nasıl temizlerim?

kullanmadığın arka plan uygulamalarını kapatabilirsin

kullanmadığın arka plan uygulamalarını kapatabilirsin
oyunu oynarken pcde sadece origin açık oluyor dediğin gibi görev yöneticisi nden kapatiyorum
acaba format atmak bu sorunu çözermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca oyun directx 10 ve 11 destekliyor ama bende 12 var kasma sorunu ile bi alakası olabilirmi?

Arkada Chrome açık mı açıksa fazla RAM kullanıyor.Veya başka bir program kullanıyor olabilir.

Arkada Chrome açık mı açıksa fazla RAM kullanıyor.Veya başka bir program kullanıyor olabilir.
chrome sadece online girerken açik oluyor oyuna girdikden sonra kapatiyorum onun disinda görev yöneticisinden baktiğimda originden baska ekstra ram tuketen bir uygulama yok

Oyun içi kullanımları gösteren bir ekran görüntüsü ekler misin.Ayrıca sistemin oyun için yeterli değil mi?

Ram miktarınızı artırabilirsiniz, ya da görüntü kalitesini düşürün.

Oyun içi kullanımları gösteren bir ekran görüntüsü ekler misin.Ayrıca sistemin oyun için yeterli değil mi?
şu an pcyi açmam mümkün deil lakin pcim oyunun istediklerini fazlasiyla karşiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM miktarınızı artırabilirsiniz, ya da görüntü kalitesini düşürün.
şu durumda yeni ram alabilirmiyim bilmiyorum ayrica pcde boş slot varmi onuda bilmiyorum goruntu kalitesine gelince en dusuğe aldim yinede ani fps droplari olmaya devam etti

Müsait olduğun bir zaman oyun içi kullanımları gösteren ekran görüntüsü eklersen yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıca sürücülerin kurulu değil mi ve güncel mi?

Müsait olduğun bir zaman oyun içi kullanımları gösteren ekran görüntüsü eklersen yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıca sürücülerin kurulu değil mi ve güncel mi?
öncelikle ben pcden pek fazla anlamam oyun içi kullandan kastının ne olduğunu anlamadım biraz daha açiklayici olursan evet yarin ögleden sonra atarim ayrica sürücülerimin hepsi güncel

MSI Afterburner programı ile oyun içi ekran kartı,işlemci gibi parçaların kullanımını ve durumunu göstermeye yarayan bir program.

MSI Afterburner programı ile oyun içi ekran kartı,işlemci gibi parçaların kullanımını ve durumunu göstermeye yarayan bir program.

yardımın için teşekkürler yarın uygulamayı indirip ss atacğım umarım bir çözüm bulabiliriz

abey ilgi ve alakan için çok saol ben sorunu hallettim sanada geri dönüş yapamadım kusura bakma
sorunun çözümü çok basitmiş oyun win 7 ve vista için tasarlanmış haliyle win 8 ve win10 da kasıyormuş düzeltmek için oyuna sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk kısmından win7 yada vista yı seçmek yeterli oluyor 🙃🙃

Geri