Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Steam üzerinden BF5 almak 125 tl ye ne kadar mantıklı olur? Değer mi almaya? Online'ı kalabalık mı, sarar mı?
değmez bence bf1 al dicem oda eskisi kadar oynanmıyorSteam üzerinden BF5 almak 125 TL ye ne kadar mantıklı olur? Değer mi almaya? Online'ı kalabalık mı, sarar mı?
125 TL için pek mantıklı değil,online kalabalık hikayesi güzel değil online için oynanabilirde beni 20-25 saatten sonra sarmadı gelen geçen tokatladığı için.Steam üzerinden BF5 almak 125 TL ye ne kadar mantıklı olur? Değer mi almaya? Online'ı kalabalık mı, sarar mı?
BF serisi MP Özeti:Steam üzerinden BF5 almak 125 TL ye ne kadar mantıklı olur? Değer mi almaya? Online'ı kalabalık mı, sarar mı?
harbi ya oyun pro oyuncu ve hile kaynıyor yeni başlayan biri öylece bakar anca125 TL için pek mantıklı değil,online kalabalık hikayesi güzel değil online için oynanabilirde beni 20-25 saatten sonra sarmadı gelen geçen tokatladığı için.
+100BF serisi MP Özeti:
1-Ölürsün
2-Ölürsün ama nasıl olduğunu anlamazsın
3-İyi araç kullanan adam saçma bir şekilde öldürür.
4-bir yerden hasar alıp ölürsün
5-Yürürsün ve ölürsün.
6-Everese pusan adam tarafından deniz seviyesinde vurulursun
İnkar edecek varsa bir defa daha oynasın oyunları.
bütün söylediklerine katılıyorum sadece ea play almak biraz saçma ea play xboxtada var 10tl daha ucuz hemde başka firmaların oyunlarıda varBF 1 ve BF V güzeldir, online kısımları hala aktif oyuncularla doludur. Hikaye olarak BF 1 öndedir, online olarak BF 1 ve BF V tartışma konusudur. Ben ikisini de denedim ve konu BF V üzerinden açıldığı için hiç BF 1'i katmadan cevap vereceğim. Hilelerin fazla olduğu, artık çoğu oyuncunun profesyonel olup yenileri tokatladığı bir oyun olduğu için 125TL değmez bence. EA Play üyeliği alıp, 1 ay oynayıp (1 aylık üyelik mevcutsa eğer) kendinizin karar vermesi daha doğru olur.
Alicaksan gamepass ile 1 ay dene derim o zaman kararın netleşirSteam üzerinden BF5 almak 125 TL ye ne kadar mantıklı olur? Değer mi almaya? Online'ı kalabalık mı, sarar mı?
üstelik crysis need ffor speed f1 gibi tüm seriler geliyo çok fena bişey yakında f1 23 çıkıcak onu bekliyorumea play al bütün seriyi oyna aylık 40 TL yıllık 250 yıllık al rahatına bak steam üzerinde satılıyo