Bf 1 candırSistemimle akıcı olarak multiplayer oynamak istiyorum en azından medium ayarlarda . Oyun olarak da hangisi kalitelidir bilmiyorum sizce hangisini indirmeliyim?
I7 9750H
Gtx1650m
2x4 8gb RAM
Hala oynayan çok insan var mı?Bf 1 candır
Oo gelen geçen PC olsa da oynasakHala oynayan çok insan var mı?
Bu sistemle bf5 te medium ayarlarda sabit 60 fps veya daha üstü oynayabilir miyim?MultiplayerV bilmiyorum ama 1'de muhtemelen güzel bir görüntyü ve fps alıcaksın.. Gerçekten bütçe dostu bir oyun.. Her türlü zevkini alırsın.
Valla kanka bende V yok 1 var.. Ben ryzen 3600 + 1050 ti ile 60 üstü alıyordum çok rahat.. Mediumun birza üstünde.. Oyunlar tamamen işlemci oyunu gibi.. İşlemcin neyse ona göre sonuna kadarını alıyosun..B
Bu sistemle bf5 te medium ayarlarda sabit 60 fps veya daha üstü oynayabilir miyim?Multiplayer
Low ayarlarda multiplayer oynatmaz mıBF5'in 12 GB RAM kullandığını eklemek isterim. BF1 ise 8 GB civarı RAM kullanıyor. Yani BF1 senin için daha uygun diyebilirim.
İki oyuna da ilgim olmadığı için bir tavsiyede bulunamayacağım fakat dediğim gibi BF5 sistemine biraz fazla gelebilir.
İnternette hepsi boş gözüküyor 1 tanesi dolu gözüküyorBf1 serverler ne durumda ona göre alacağım bende