Neler Yeni

battlefield oyunları neden bu kadar seviliyor ?

yaSİNS4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet
bu konuyu açmamın nedeni şu battlefield 1 battlefield 5 battlefield 2042 battlefield 3 oyunlarını oynadım ve battlefield 1 mp hariç oyunlar ultra mega xxxxl sıkıcı gerçekten çok sıkıcı hikaye modu hep batı propagandası klasik olarak almanlar avusturyalılar vs kötü gösteriliyor bu seri o kadar sıkıcı ve zevksiz ki cod oyunlarının atmoster olarak yanından bile geçemez peki size sorum şu neden bu oyunlar seviliyor. NOT: sistemim bu oyunlara yetiyor sistemsel ya da kötü oynuyorum diye demiyorum gerçekten sebebini merak ediyorum.

yaSİNS4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 baya iyi oyun
sadece multiplayer hocam single player tamamiyle çöp tüm bf oyunlarının single playeri çöp olduğu gibi. yapay zeka rezalet görevler saçma yani o alev saçan boss olmasa çok kısa sürede biter oyun.

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
sadece multiplayer hocam single player tamamiyle çöp tüm bf oyunlarının single playeri çöp olduğu gibi. yapay zeka rezalet görevler saçma yani o alev saçan boss olmasa çok kısa sürede biter oyun.
içinde çanakkale savaşı falan olması yetiyor hocam oynatmaya zaten

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
hocam şöyle söyliyim bf batmış bir seri yeni oyunuyla birlikte 1 in güzel olması 1.dünya savaşının az da olsa güzel işlenmesi haritalar güzel yansıtılmış 4k da güzel grafikler yılına göre. hikayesi seni tatmin etmemiş olabilir ama türk milleti türkçe alt yazı ve dublaja aç olduğundan sevildi diyebilirim bende sevdim yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,926
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt