Batuflex'in Yeni Albümü "Marka"

Batuflex'in şu zamanı bence en iyi zamanlarıydı.
Alıntıyı görüntüle
batuyu sadece amcas ve lvbel ile olan featlarında dinledim
onlarda güzeldi ama sololarında hiç beğenmiyorum
güzel dediğimde arabada giderken arkada çalıyor,memnun ediyor
beatlarını beğeniyorum basslı şarkılar arabada sarıyor

Kendine sanatçı diyen popüler kültür çullamalarından birisi, hiçbir 'şarkısı' da güzel değil. Bunları dinleyen dinlesin beni alakadar etmez ama bunu dinleyeceğinize gidin iron maiden, madrigal, duman, nirvana vs. vs. gerçek sanatçıları dinleyin..

sözlerden çok şarkının akışını vs. dinlenilir bu tür şarkılarda afro type mı deniyordu öyle bir şeydi.
Evet eskiden konu açmıştım, akıcılığı ve beati güzel diye dinliyorum demiştim ama yeni nesil rap haterları beni anlamamıştı. Zaten lyrics bölümünü açıp okusam kötü olduğunu ben de biliyorum.

silindi

Şunları dinleyip hatta konusunu açıp bile primini yapmayın. Bunların yaptıkları sanat falan değil. Sözler saçmalık dolu hiç bir anlam ifade etmiyor hadi onu geçtim ses bile yok eskiden sesi gerçekten güzel olan müzikten anlayan nota bilen kişiler sanatçı olurdu. Şimdikiler autotune basıp klipte alkol,silah,lüks araba iki kız gösterip şarkı sözlerinde para,lambo,merso boş boş anlam dahi ifade etmeyen kafiyelerle sanatçı olduğunu sanıyor.

Şunları dinleyip hatta konusunu açıp bile primini yapmayın. Bunların yaptıkları sanat falan değil. Sözler saçmalık dolu hiç bir anlam ifade etmiyor hadi onu geçtim ses bile yok eskiden sesi gerçekten güzel olan müzikten anlayan nota bilen kişiler sanatçı olurdu. Şimdikiler autotune basıp klipte alkol,silah,lüks araba iki kız gösterip şarkı sözlerinde para,lambo,merso boş boş anlam dahi ifade etmeyen kafiyelerle sanatçı olduğunu sanıyor.
Benim için sözler bir şey ifade etmez şarkıda, benim dikkatimi çeken kısım ritim, akış ve beat vb. oluyor. Benim gibi düşünen ve o yüzden dinleyen bir hayli insan var. Fakat senin bahsettiğin kesim bizim gibi dinleyicilerden kat ve kat daha büyük bir paya sahip ve gerçekten de kötü bir kitle. Kısmen katılıyorum.

Şarkı çöp ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,045
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri