José Mourinho
80+ Silver
çarsamba günü babanne ziyaret edilecek diğer günler evde oturulacak
Umre (şuan medinedeyim)Bayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız?
- Maalesef her şey para da bitiyor fazla bir şey yapamayacağım ben. Akraba buluşmalarından sonra arkadaşlarla belki günübirlik bir gezi yaparız, çay-kahve, doğa yürüyüşü yaparız. Aklımda şimdilik bunlar var
Alıntıyı görüntüle
ilk gün akraba ziyareti belki sonraki günlerde dersBayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız?
- Maalesef her şey para da bitiyor fazla bir şey yapamayacağım ben. Akraba buluşmalarından sonra arkadaşlarla belki günübirlik bir gezi yaparız, çay-kahve, doğa yürüyüşü yaparız. Aklımda şimdilik bunlar var
Alıntıyı görüntüle
Viski mangal piknik tarzinda bir doga aktivitesi ile bayrami kapatacagizBayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız?
Alıntıyı görüntüle
Tabikide ders calisicaz vizeler bayramdan sonra ve agnom 0.40 acil yükseltmek lazım size iyi eğlencelerBayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız?
Alıntıyı görüntüle
Kolaygelsin başkanAlıntıyı görüntüle
Nohut ekilcek
Sen efsanesin djdjsjjshshs1-para toplamak
2-para dağıtmak
3-toplayabilirsem daha fazla para toplamak
4) 5 aydır param olmadığından dolayı çikolata yiyemediğimden çikolata parası toplamak
5-çikolata stoklamak
6-şeker stoklamak
7-babam amcam ve halalarımın olduğu gruba bayramınız mübarek olsun yazıp parantez içinde IBAN bırakmak
8-topladığım parayı yemek
Mesaj otomatik birleştirildi:
9-bayramın 3. Günü mangala gitmek
(8 olsun diye 9.yu ayrı yazdım )
Mesaj otomatik birleştirildi:
7. Maddeden utanıyom ya amcam çıkar 1 lira atar komisyonla 5.5 liraya fln patlarsa kan akar
Bombok bir yer gelmeAdana ya dolaşmaya gideceğim büyük ihtimal.
Bugün öğlen/öğleden önce Osmaniye'ye gidilecek. 2 gün takılıp eve geliriz. Bilgisayarı da götürecek yanımda. Şu aralar Rise of the Tomb Raider, R6, her hafta CS2 oynuyorum. Bunlar bayarsa bıfı girerimBayram için hazırlık veya planlarınızı yaptınız mı? Sevdiceğinizle veya dostlarınızla buluşacak mısınız?
Alıntıyı görüntüle
Unutma at mutlaka merak ettim
Sonucunu merak ettimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam yüzeyde gözüken bunlar var detaylı bakamadım.
Birbirlerine çok yakın o yüzden sahteymis gibi geliyor (bazıları boş bazıları dolu gibi) deneyemedim malzeme olmadığından o taşı biri denemiste orayi biraz daha delip barut yada torpil patlatmak daha mantıklı geliyorSonucunu merak ettim