Bazı oyunlarda etrafa bakarken titreme ve kasma hissiyatı var

Reaksiyon skoru
162
Merhaba arkadaşlar. Sorunu ekran videosu olarak yüklüyorum. Bazı oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Videodaki oyun Horizon Forbidden West. Oyundaki bu sorun kendi içinde Gamepad'teki analog tuşu ile etrafa bakarken ciddi oranda azalsa da fare ile etrafa bakarken çok ciddi rahatsız ediyor. Var mıdır bu sorunun çözümü?

motion blur hafif aç

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Belki bir gün biri böyle buna benzer bir problem yaşarsa diye yazıyorum. Oyunu normalde DLAA Ultra grafiklere ayarlanmıştım ve 100 FPS görünce tamamdır böyle oynanır dedim. 100 FPS iken sorunun bu olacağı aklıma hiç gelmedi. Muhtemelen VRAM ile kas gücü etmiyor ekran kartının. Oyunu yüksek ayarlara çekip DLSS kalite moduna aldım o kasma-titreme hissiyatı kayboldu.

Merhaba arkadaşlar. Sorunu ekran videosu olarak yüklüyorum. Bazı oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Videodaki oyun Horizon Forbidden West. Oyundaki bu sorun kendi içinde Gamepad'teki analog tuşu ile etrafa bakarken ciddi oranda azalsa da fare ile etrafa bakarken çok ciddi rahatsız ediyor. Var mıdır bu sorunun çözümü?

maussu hareket ettirince oluyorsa hz sini düşür bende yaşadıydım aynı sorunu dead ısland 2 de 90 fps alıyordum kafa oynatınca 30 20 ye düşüyordu

oyun ayarlarında hz seçeneği varmı bazı oyunlarda var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözmüşsün pardon

Geri