Neler Yeni

BBL-ESPOR'un Topladığı sistem çok iyi değil mi?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Knk hele bir reflex teknolojisi getirdiler özellikle fps oyunlarında müthiş bir tepkime hızına ulaşıyor. Ben ekran kartından taviz vermem nvidia candır. Fan boy değilim kesinlikle amd de bu tür teknolijilere yatırım yapsın ve optimozesini geliştirsin amd de alırımm ama bana göre şuan nvidia çok önde. Fiyat ve kullanım yaygınlığından bu belli zaten.
6900XT 3080'den çok daha iyi. 3090 la rakip. Ayrıca daha ucuz. BLL-Esport sistem alınmaz 6900XT varken.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anakarta bak o.O2

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yakın bir arkadasım da 2080 trio var. Gerçekten çok iyi. Hem çok şık hemde çok kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O 2000 serisi.3000 serisinde başarılı değil diye biliyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
O 2000 serisi.3000 serisinde başarılı değil diye biliyorum.
Ben genel bir şikayet görmedim knk. Yorumlara falan da bakacak olursak ısınma sorunu vs görünmüyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,786
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
29.999TL ye koysalar alınabilirmiş. Ama çok aşırı da uygunluk görmedim ekipmanların da kalitelerine baktığım zaman.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
29.999TL ye koysalar alınabilirmiş. Ama çok aşırı da uygunluk görmedim ekipmanların da kalitelerine baktığım zaman.
knk anakartı da arttırdıktan sonra kusursuz oluyor bence ya. SSD samsung çok iyi Ramlar gskill 32 gb iyi. Ekran kartı 3080trio bence çok iyi kimisi amd tercih edebilir fps farkından dolayı ama Nvidianın sunduğu hizmetler ve teknolojiler beni o aradaki 20-25 fps farkını umursatmıyor acıksacı. AMD de dlss getirecek diyorlar ama ne kadar getirebilecek? Nvidia kadar optimize olacak mı? belli değil. Benim hiç te umudum yok. Benim şahsi fikrim Ekran kartında şu dönemde Nvidia çok önde. Teknoloji ve kalite bakımından. Sıvı soğtuma olarak ta iyi aynı soğutmayı kullanıyorum suanda. + 27 inc 165 hz ips güzel bir monitör. Kulaklık klavye kulaklık standı da var. Ben Şahsen İki sistem arassında alacak olsam Anakartı yükseltir alırım BBL yi. İçime çok daha iyi siner. :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
knk anakartı da arttırdıktan sonra kusursuz oluyor bence ya. SSD samsung çok iyi Ramlar gskill 32 gb iyi. Ekran kartı 3080trio bence çok iyi kimisi amd tercih edebilir fps farkından dolayı ama Nvidianın sunduğu hizmetler ve teknolojiler beni o aradaki 20-25 fps farkını umursatmıyor acıksacı. AMD de dlss getirecek diyorlar ama ne kadar getirebilecek? Nvidia kadar optimize olacak mı? belli değil. Benim hiç te umudum yok. Benim şahsi fikrim Ekran kartında şu dönemde Nvidia çok önde. Teknoloji ve kalite bakımından. Sıvı soğtuma olarak ta iyi aynı soğutmayı kullanıyorum suanda. + 27 inc 165 hz ips güzel bir monitör. Kulaklık klavye kulaklık standı da var. Ben Şahsen İki sistem arassında alacak olsam Anakartı yükseltir alırım BBL yi. İçime çok daha iyi siner. :D
Nvıdıa fanboyu olmadığına emin misin? Mesela neden RX570 yerine aynı fiyatta 1050TI kullanıyorsun?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Nvıdıa fanboyu olmadığına emin misin? Mesela neden RX570 yerine aynı fiyatta 1050TI kullanıyorsun?
Yok knk kesinlikle fan boy değilim. İnteli çok sevmeme rağmen amd son zamanlarda çok daha iyi olduğu için amd sisteme geçtim. Ekran kartı konusunda şanssızım biraz. Eski sistemimin ekran kartı bu. Sadece FPS oyunları ve fifa tarzı oyunlar oynadığım için ekran kartını sona bıraktım. Diğer parçaları tamamladım. Para biriktiriyordum 2060s alacaktım 7-8 ay önce 5k falandı. 1.5 aylık bir açığım kalmıstı bi anda ortalık karıstı fiyatlar uctu alamadım bende. Piyasa düşsün 3070 falan almayı düşünüyorum veya 3060. Ne denk gelirse uyguna.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Arkadaşlar youtubede Ferit Karakaya'nın videosuna denk geldim ve kendi kurduğu e spor takımına bilgisayar toplatmış ve bu bilgisayarlar satışta. En önemlisi üzerinde RTX 3080 Gaming x TRİO var. Bu ekran kartı sfır bulunmuyor 2. el de ise Temiz kullanılmıişları 26-27Bin Kapalı kutuları 30 bine kadar çıkıyor. (Edit:Sıfırı sinerjide 40k ya varmış) İşlemci olarak r7 5800x falan. Bana piyasada ki en iyi soğutmaya sahip kaliteli bir ekran kartı. Yanında monitör ve diğer ekipmanlar da var. Bana fiyatı gerçekten uygun gibi geldi. Anakartı da yükselttiğimizi düşünürsek 36.000 TL ye geliyor. Üst seviyede sistem alacak kişilere gerçekten iyi bir tercih olabilir.

1 kartın sorun çıkarma ihtiamli çok yüksek ısı bortu sayısı çok az var 2 10gb vram ileride 4kda yetmeyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 4.5k ya monitor mu hahaha 33k ya

monitor klavye mouse kulaklık+ stand veriyolar bbl daha iyi
yaklaşık 2000tl kalıyor mönitörller aynı seçtim verilen klavye mouse stini 2000tlye alırsın

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yakın bir arkadasım da 2080 trio var. Gerçekten çok iyi. Hem çok şık hemde çok kaliteli.
RTX 2000 serisinde çok iyiydi ancak RTX 3000 serisinde SuprimX, ROG Strix, FTW3 Ultra, GameRock, ICHILL X4 gibi çok daha iyi soğutmaya sahip modeller var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,112
Üyeler
162,619
Son üye
zemherir
Top Bottom