ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
itopya.com
biraz pahalıBöyle bir sistem sipariş ettim nasıl sizce herhangi bir sorun çıkarır mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Heee bomba dimi canlı bomba üstelik her an patlar sizin gibileri anlamıyorum elektrik gidip gelir anlarımda biraz abartıyorsujuz bence 4-5 aya degisilse hiç bir sorun olmazGeçmiş olsun C4 sipariş etmişsiniz. O kasa ve PSU alınmamalı. Ve fiyat pahalı. Şöyle bi 12 falan olsa alınırmış.
Öncelikle, o işler şans işi sende patlamadıysa o kişide patlamayacağının garantisi var mı? Ona bakarsan hiç bir PSU'nun patlamaz diye bir garantisi yok. Sürekli elektrik giden bir yerde oturan kişinin PSU'su kaliteli olmalı ki sıkıntı çıkmasın. Bunun gibi PSU'lar bu tarz şeylerde çok sıkıntı çıkardığı için yazıyoruz. Yoksa al banane elinde patlasın sağlığından ol, kasandan ol banane. Sonra ağlarsın buraya gelip, PSU elimde patladı öyle oldu böyle oldu diye. Ve ayrıca canlı bomba ne alaka? Örnek verdim ben adama bomba demedim ki. Tabiri caizse kalitesiz PSU olduğunu anlatmak için bomba gibisinden konuştum. Ayrıca söz konusu elektrik bunun şakası olmaz yangın bile çıkartabilir evini elinden alır 100 lira az vereyim 4-5 ay gitsin diye evinden olursun küçücük bir şeyden. Sakıın almaaa çoook kötü aldığın an elinde patlar demiyoruz, Patlama ihtimali daha yüksek.Heee bomba dimi canlı bomba üstelik her an patlar sizin gibileri anlamıyorum elektrik gidip gelir anlarımda biraz abartıyorsujuz bence 4-5 aya degisilse hiç bir sorun olmaz
Ben aldım kardeşim akım korumalı priz ile kullanacağım beni bir sene idare etmez mi. Fiyatı bütçeme ucu ucuna yetti başka parça değiştiremedim sen bu şekilde deyince biraz endişelendim doğrusu. Akım korumalı priz bu sorunu azaltmaz mı ?Öncelikle, o işler şans işi sende patlamadıysa o kişide patlamayacağının garantisi var mı? Ona bakarsan hiç bir PSU'nun patlamaz diye bir garantisi yok. Sürekli elektrik giden bir yerde oturan kişinin PSU'su kaliteli olmalı ki sıkıntı çıkmasın. Bunun gibi PSU'lar bu tarz şeylerde çok sıkıntı çıkardığı için yazıyoruz. Yoksa al banane elinde patlasın sağlığından ol, kasandan ol banane. Sonra ağlarsın buraya gelip, PSU elimde patladı öyle oldu böyle oldu diye. Ve ayrıca canlı bomba ne alaka? Örnek verdim ben adama bomba demedim ki. Tabiri caizse kalitesiz PSU olduğunu anlatmak için bomba gibisinden konuştum. Ayrıca söz konusu elektrik bunun şakası olmaz yangın bile çıkartabilir evini elinden alır 100 lira az vereyim 4-5 ay gitsin diye evinden olursun küçücük bir şeyden. Sakıın almaaa çoook kötü aldığın an elinde patlar demiyoruz, Patlama ihtimali daha yüksek.
Yani tek elektrik gittiğinde sorun çıkarmaz reis. PSU'nun kalitesi kötü 1 sene götürür mü götürmez mi bilemem malesef.Ben aldım kardeşim akım korumalı priz ile kullanacağım beni bir sene idare etmez mi. Fiyatı bütçeme ucu ucuna yetti başka parça değiştiremedim sen bu şekilde deyince biraz endişelendim doğrusu. Akım korumalı priz bu sorunu azaltmaz mı ?
Maalesef almış bulundum inşallah sorun çıkarmaz.Yani tek elektrik gittiğinde sorun çıkarmaz reis. PSU'nun kalitesi kötü 1 sene götürür mü götürmez mi bilemem malesef.
4-5 ay götürür bence techonpatta konu açmıştım böyle demişlerdi istersen o zaman değiştirirsij ama elektrik çok giden yerdeysen dikkat etBen aldım kardeşim akım korumalı priz ile kullanacağım beni bir sene idare etmez mi. Fiyatı bütçeme ucu ucuna yetti başka parça değiştiremedim sen bu şekilde deyince biraz endişelendim doğrusu. Akım korumalı priz bu sorunu azaltmaz mı ?
Elektrik için korumalı priz almayı düşünüyorum onun dışında yeni psu almak şu anda imkansız benim için idare etse yeter 5-6 ay.4-5 ay götürür bence techonpatta konu açmıştım böyle demişlerdi istersen o zaman değiştirirsij ama elektrik çok giden yerdeysen dikkat et
İdare eder seni rahat korumalı priz kullanman şart gibi bende kullanıyorum öneririmElektrik için korumalı priz almayı düşünüyorum onun dışında yeni psu almak şu anda imkansız benim için idare etse yeter 5-6 ay.