Scofield33
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Beatbox yapıyorum bunun için bir mic arıyorum fp olmasını istiyorum ikinci el varsa o da kabul
Bütçeye göre öneride bulunmak gerekiyor, belirtirsen iyi olur.Beatbox yapıyorum bunun için bir mic arıyorum fp olmasını istiyorum ikinci el varsa o da kabul
Eyv hocam ))@Lloydˢᵗᵉʳ hocam tekrardan yardımınıza ihtiyacı olan biri batman misali![]()
Bütçe 1,5 2 bin TL hocamBütçeye göre öneride bulunmak gerekiyor, belirtirsen iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyv hocam ))
Açıkçası vokal performansı için bu bütçede mikrofon bakarken hangi ortamda kullanılacağı -mesela sahne, stüdyo ya da ev ortamı/PC başında mı olduğu- ve kullanılacak ses kartı vesaire önem taşıyor.Bütçe 1,5 2 bin TL hocam
Teşekkürler tavsiye için shure markasını bende beatbox için çokça kullanıldığını duymuştum pc ye bağlayıp kullanıcam büyük ihtimalleAçıkçası vokal performansı için bu bütçede mikrofon bakarken hangi ortamda kullanılacağı -mesela sahne, stüdyo ya da ev ortamı/PC başında mı olduğu- ve kullanılacak ses kartı vesaire önem taşıyor.
Genel anlamda vokal mikrofonu önerecek olursam; eğer elinde XLR veya 6.3mm girişli ses arayüzü mevcutsa bu bütçede 2. el Shure SM58 bakılabilir. Beatbox için de en çok kullanılan ve tercih edilen mikrofonlardan biri bildiğim kadarıyla.