Neler Yeni

Beatlerimi Dinleyip Yorumlar Mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali Toprak Bilen
Arkadaşlar 5 6 haftadır amatörce beat yapıyorum değerlendirip geliştirmeme yardım ederseniz sevinirim istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Tamemen sen yaptıysan gayet iyi. Geliştirilebilir.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben gayet iyi buldum ama şuan konu ile çok alakasız bi olay kafama takıldı, yaptığım oyun için daha hareketli, canlı ve elektronik kafada (cyberpunk gibi gibi) bir müzik yapabilir misin? Tabi ödeme koşulları uyarsa. Acelemiz yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali Toprak Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gayet iyi buldum ama şuan konu ile çok alakasız bi olay kafama takıldı, yaptığım oyun için daha hareketli, canlı ve elektronik kafada (cyberpunk gibi gibi) bir müzik yapabilir misin? Tabi ödeme koşulları uyarsa. Acelemiz yok.
Hocam daha cok trap müzik yada lofi yapıyorum yavaş ve beni efkarlandırıcı olmasına özen gösteriyorum o yüzden pek sanmıyorum ama ilerde elektronik yapmayıda öğrenince neden olmasın ki :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hocam Youtube'a girip free cyberpunk type beat yazarsanız birsürü üretilmiş ücretsiz beat bulabilirsiniz istediğiniz tarzda

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
İnstagram @qosmanr veya @beatlazimosman :)

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Pek bu tarz müzikler hoşuma gitmese de güzel olmuş başarılar

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
bende çok öğrenmek istiyorum bu tarz beat yapmayı ya fl studioyu açıyorum rastgele kickler hatler fln koyuyorum ortaya saçma sapan bişi çıkıyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Parçalar pek benim tarzım değil, ama fena olmamışlar.
Daha iyisini de yaparsın sen, devam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali Toprak Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende çok öğrenmek istiyorum bu tarz beat yapmayı ya fl studioyu açıyorum rastgele kickler hatler fln koyuyorum ortaya saçma sapan bişi çıkıyor
tutorial izleyip öğrendim hocam ben. Bende 5-6 haftadır yapıyorum cok iyi oldugumu düşünmüyorum fakat öyle öyle öğrendim ayrıca kursta satın alabilirsin Udemy'den

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar 5 6 haftadır amatörce beat yapıyorum değerlendirip geliştirmeme yardım ederseniz sevinirim istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz

biraz aethstic bir hava var ben beğendim özellikle morty beatini.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hocam daha cok trap müzik yada lofi yapıyorum yavaş ve beni efkarlandırıcı olmasına özen gösteriyorum o yüzden pek sanmıyorum ama ilerde elektronik yapmayıda öğrenince neden olmasın ki :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca hocam Youtube'a girip free cyberpunk type beat yazarsanız birsürü üretilmiş ücretsiz beat bulabilirsiniz istediğiniz tarzda
Haklısın aslında Youtube'da baya bi var ama hem tam istediğim gibi oturmuyor oyuna hem de amacım oyunun "Supporter Pack" olarak satacağım paketinde oyun içindeki müziklerin de olmasını istedim ve o an bizzat oyun için özel müziklerin olması gerektiğini fark ettim.

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
tutorial izleyip öğrendim hocam ben. Bende 5-6 haftadır yapıyorum cok iyi oldugumu düşünmüyorum fakat öyle öyle öğrendim ayrıca kursta satın alabilirsin Udemy'den
bence böyle şeylere para vermek çok saçma dediğin gibi youtube da ztn öğretiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,848
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom