Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,317
- İsim
- Volkan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ZATEN kötü ve çoğu kişinin bildiği bir saçmalık ile niye o kadar uğraşayım ŞUAN 90 DERECE VALORANTTA BOŞ EKRANDADostum şimdi sen buraya konu açmışsın ama bu ürünler teknolojik ürünler olduğu için her an bir şey olabilir. Konu açmadan önce yetkili servis veya İntel global yazılı bir mail görüşme yapmanı tavsiye ederim. Eğer oralardan bir çözüm alamaz isen buraya yaşadığın tüm süreci aktarırsın o zaman aynı ürünü alacak kişiler yol göstermiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha elbette haklısın belkı gğncelleme ile düzelirDostum şimdi sen buraya konu açmışsın ama bu ürünler teknolojik ürünler olduğu için her an bir şey olabilir. Konu açmadan önce yetkili servis veya İntel global yazılı bir mail görüşme yapmanı tavsiye ederim. Eğer oralardan bir çözüm alamaz isen buraya yaşadığın tüm süreci aktarırsın o zaman aynı ürünü alacak kişiler yol göstermiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan boşta 90 derece valoranttaHocam bu tarz şikayet ve geri bildirimleri globale mail atmak daha mantıklı olacaktır. iPhone 7 kullanırken bug görüp detaylı mail gönderdim ve ilerleyen zamanlarda güncelleme verip sorunu düzeltilmişlerdi.